reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki u mnie 5 dpt. Zrobiłam test żeby się jakoś przygotować na jutrzejsza betę. Wiem ze jak dziś nie ma nawet cienia to jutro bety tez nie będzie.
tym razem byłam spokojna,pozytywnie nastawiona, czułam ze to będzie TEN transfer. A jednak nie. Boje się jutrzejszego dnia w pracy. Nie mam siły nawet płakać.
Oczywiście dam znać jutro jak dostanę wyniki ale nie mam złudzeń.
trzymam kciuki za Was ✊✊
Ale nie ma szans żeby cokolwiek w sikance wyszło! Za wcześnie po co się denerwować czasami i w 6 dpt nic nie będzie!!!!

reklama
Dziewczynki u mnie 5 dpt. Zrobiłam test żeby się jakoś przygotować na jutrzejsza betę. Wiem ze jak dziś nie ma nawet cienia to jutro bety tez nie będzie.
tym razem byłam spokojna,pozytywnie nastawiona, czułam ze to będzie TEN transfer. A jednak nie. Boje się jutrzejszego dnia w pracy. Nie mam siły nawet płakać.
trzymam kciuki za Was ✊✊
Kochana 5 dzien to zdecydowanie za szybko. Ja zrobilam w 7 dniu i test byl negatywny a dzis zaczynam 10 tc, wiec glowa do gory i uwierz w swojego kropka😉

trzymam kciuki za Was ✊✊
Za szybko! Po co się stresować, uwierz w silnego i dzielnego kropka! 😁😁😁

Doskonale Cię rozumiem😪ja już też nastawiam się na porażkę 😪u mnie dzis 7dpt byłam. Na becie. Czekam... I już wszystko będzie jasne.
Czekamy razem z Tobą, tylko na dobre wieści ✊ ✊ ✊
Kropek już z mamcia [emoji3590]
No to teraz relaks, spokoj i za kilka dni pozytywna beta, no nie ma innej opcji😁😁

@mary.m poproszę o dopisanie do kalendarza 17.09 monitoring endo 🤪🤪

Dziewczyny mam problem 🙈 otóż rano musze brac utrogrestan i właśnie zobaczyłam że nie wchlonol mi się cały... Część wypadła... Owszem niewielka ale jednak trochę go wypadło... To normalne?

reklama
Do góry