reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy po transferze normalnie pracowaliście... Właśnie rozmyślam czy od poniedziałku nie iść na l4. Pracuje na produkcji na 3 zmiany... Eh... Mam mętlik w głowie. Mój M mówi żebym szla, mama natomiast żebym poczekała do testu... Kurde nooo nie mogę uwierzyć że już w sobotę kropek będzie zemna 😍😍❤️
Ja normalnie pracowałam.

reklama
Chyba Tak właśnie zrobię, szczególnie że po transferze od razu zaczynam nocki a ogólnie to mam problemy ze snem.. Chcę Zrobic wszystko co w mojej mocy aby kropus został z mamusia na długie miesiące ❤️ Dlatego ten dylemat powstał w mojej głowie 🤷‍♀️
Zorganizuj sobie na ten czas jakiś zajęcie. Bo z tego co się zorientowałam czekanie w domu na bety to nic dobrego. Sam stres i wkręcenie się w różne akcje. A stres tak samo szkodzi.

Dziewczynki u mnie 5 dpt. Zrobiłam test żeby się jakoś przygotować na jutrzejsza betę. Wiem ze jak dziś nie ma nawet cienia to jutro bety tez nie będzie.
tym razem byłam spokojna,pozytywnie nastawiona, czułam ze to będzie TEN transfer. A jednak nie. Boje się jutrzejszego dnia w pracy. Nie mam siły nawet płakać.
Oczywiście dam znać jutro jak dostanę wyniki ale nie mam złudzeń.
trzymam kciuki za Was ✊✊
No trochę za wcześnie. Kurcze po co sobie tyle stresu dodatkowo fundować??? 😱

Dziewczyny wypisuje dokumenty do N...
Mam 34l , synka 8l i teraz dylemat musze zaznaczyc ile chcę podać zarodków????
Wolalabym nie być w ciąży mnogiej...wiem ze 1 tez moze się podzielić...
Ale 2 tez😉

Ile podawałyście?.

Do 35 r.z. i tak podają tylko jeden no chyba że będzie wskazanie medyczne i lekarz zadecyduje że może być podane 2.
Dziewczyny wypisuje dokumenty do N...
Mam 34l , synka 8l i teraz dylemat musze zaznaczyc ile chcę podać zarodków????
Wolalabym nie być w ciąży mnogiej...wiem ze 1 tez moze się podzielić...
Ale 2 tez[emoji6]

Ile podawałyście?.

reklama
Do góry