reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie radzę sobie już z nerwami. Jadę na transfer i ryczę[emoji24]
Jeszcze mogą w każdej chwili zadzwonić ze z zarodkiem nie jest ok i transfer odwołany..
Czemu my musimy przez to wszystko przechodzić [emoji24][emoji24][emoji24]
Będzie dobrze ‼️‼️ musi ‼️‼️wyplącze się za wczasu, bo jak już kropus będzie z tobą to bez płaczu proszę bo będzie płaczliwy 🤪😘😘❤️ jak mi się udało że w końcu transfer się odbędzie to i u Ciebie będzie ❤️ dziś te słoneczko świeci dla Ciebie 😍😍😘❤️

Załączniki

• IMG_20200907_133325.jpg
    IMG_20200907_133325.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 49
reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

08.09. - transfer @maria_92 ✊ ✊ ✊
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga ✊✊✊
10.09. - usg @KarolinaJ79
11.09. - usg @Mirka30
12.09. - transfer @Brakujemiwiary
29.09. - usg @Waleczna36

2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-12 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2020-11-25 Aaanna - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@maria_92 ✊✊✊✊✊ powodzenia, niech ten transfer będzie tym jedynym ❤ zabieraj Kropka do domu 😊
@Wesoła_Aga ✊✊✊✊✊ za wizytę, żebyś mogła już zacząć działać 🥰

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

Dziewczynki u mnie 5 dpt. Zrobiłam test żeby się jakoś przygotować na jutrzejsza betę. Wiem ze jak dziś nie ma nawet cienia to jutro bety tez nie będzie.
tym razem byłam spokojna,pozytywnie nastawiona, czułam ze to będzie TEN transfer. A jednak nie. Boje się jutrzejszego dnia w pracy. Nie mam siły nawet płakać.
Oczywiście dam znać jutro jak dostanę wyniki ale nie mam złudzeń.
trzymam kciuki za Was ✊✊

Dziewczynki u mnie 5 dpt. Zrobiłam test żeby się jakoś przygotować na jutrzejsza betę. Wiem ze jak dziś nie ma nawet cienia to jutro bety tez nie będzie.
tym razem byłam spokojna,pozytywnie nastawiona, czułam ze to będzie TEN transfer. A jednak nie. Boje się jutrzejszego dnia w pracy. Nie mam siły nawet płakać.
trzymam kciuki za Was ✊✊

Kochana 5dpt to za wcześnie na betę, a co dopiero na sikańca, więc jeszcze niczego nie przekreślaj 😘

trzymam kciuki za Was ✊✊
Doskonale Cię rozumiem😪ja już też nastawiam się na porażkę 😪u mnie dzis 7dpt byłam. Na becie. Czekam... I już wszystko będzie jasne.

Doskonale Cię rozumiem😪ja już też nastawiam się na porażkę 😪u mnie dzis 7dpt byłam. Na becie. Czekam... I już wszystko będzie jasne.
Mam nadzieje ze jednak u Ciebie będzie beta pozytywna ✊✊✊
Wkoncu każdej z nas się uda, tylko skąd czerpać sile i fundusze ??
Ja krew oddaje jutro. Nawet nie robię hormonów bo jestem nimi tak nafaszerowana ze aż kipi. Piersi chyba wybuchną niedługo. Jak nie będzie bety to odstawiam wszystko i zaczynam przygotowania do nowej procedury. Chyba ze lekarka znowu zacznie mi robić pod górę.
czekam na Twoje wyniki ❤️

reklama
trzymam kciuki za Was [emoji110][emoji110]
Test w 5dpt miałby coś pokazac? To nie szklana kula [emoji12]
Czekaj na bete jutro, nie czarnowidz.

Do góry