Nie. Za wcześnie na odstawienieDziewczyny, mam ostawic progesteron w globulkach cycklobest 400 2x1 brałam.
I encontor z 10mg na 5ng rano.
Zostawiony mam tylko duphaston też 2x1, acard i neoparin. Czy u kogoś też tak szybko kazali ostawic?
Obecnie 6t6d.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Czemu się boisz? Ja nie lubię, ale moja córka kocha i dzięki temu przy każdej jelitowce nie martwię się o odwodnienie.Dziękuję, ale boję się wody kokosowej, na samą myśl mnie mdli.. Piję wode od czasu do czasu i miejmy nadzieję że się nie odwodnie...
Na sobie też wypróbowałam i mimo, że smakuje jak mydło i nie lubię to jednak działa.
Tez w UK?
Tak kochana..
No wczesnie mega. Dobrze ze sobie tylko zmniejszysz dawkę. Rozumiem ze masz zapas?
Mam jeszcze trochę... Poprosiłam w GP o receptę jakby mi się skończyło...
Chyba załatwię jutro ta receptę i będę brała...
Chodź z drugiej strony biorę duphaston 2x1 więc może dlatego mi globulki odstawił, sama nie wiem co myśleć.
A na usg powiedział mi jeszcze ze jedt ładne ciało
A jaka to dawka tego duphastonu ?
Czemu się boisz? Ja nie lubię, ale moja córka kocha i dzięki temu przy każdej jelitowce nie martwię się o odwodnienie.
Na sobie też wypróbowałam i mimo, że smakuje jak mydło i nie lubię to jednak działa.
Boję się że zwymiotuje po nim...
Iskierka_NADZIEII
, az sie boje pomyślećMój identyczny połóż się.. Zdrzemnij się.. Nie wiem czy to możesz a tamto... A co dopiero będziemy miały jak beta pozytywna będzie
Chyba załatwię jutro ta receptę i będę brała...
Chodź z drugiej strony biorę duphaston 2x1 więc może dlatego mi globulki odstawił, sama nie wiem co myśleć.
A na usg powiedział mi jeszcze ze jedt ładne ciało żółte...
No ja właśnie też boje się odłożyć tak szybko więc będę sobie poprostu zmniejszała dawki i tyle
Waleczna36
reklama
nieagatka
Nic nie ryzykujesz, a może pomóc uniknąć szpitala.Boję się że zwymiotuje po nim... [emoji53]
Malutmimi łyżkami, jeden co kilka minut. Ja bym sprobowala.
Podziel się: