reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy wasi mężowie partnerzy tez wam karzą caly czas leżeć? Bo mój przegina traktuje mnie jak kalekę i nic nie moge zrobić tylko leżeć... Ehh jutro idr na sale do ciotki na pomoc ale bede siedziała i kroila warzywka mięsko i nic po za tym napije sie kawy pogadamy bo rozmowy i smiech to tam norma jest wesoło a stary sie czepia jak bym miala isc i byka ciągła albo bede worki dźwigać. Zamiast mnie wspierać to sie czepia a ja sie denerwuje eh😱🥺 oczywiście zaraz zgania na mnie zr to będzie noha wina.

Dziewczyny, mam ostawic progesteron w globulkach cycklobest 400 2x1 brałam.
I encontor z 10mg na 5ng rano.

Zostawiony mam tylko duphaston też 2x1, acard i neoparin. Czy u kogoś też tak szybko kazali ostawic?
Obecnie 6t6d.
A bron Cie Boze😕
Z encortonu mozesz schodzic,ja bym zaczela redukowac proga nie wczesniej jak w 8 tc.

Dziewczyny czy wasi mężowie partnerzy tez wam karzą caly czas leżeć? Bo mój przegina traktuje mnie jak kalekę i nic nie moge zrobić tylko leżeć... Ehh jutro idr na sale do ciotki na pomoc ale bede siedziała i kroila warzywka mięsko i nic po za tym napije sie kawy pogadamy bo rozmowy i smiech to tam norma jest wesoło a stary sie czepia jak bym miala isc i byka ciągła albo bede worki dźwigać. Zamiast mnie wspierać to sie czepia a ja sie denerwuje eh😱🥺 oczywiście zaraz zgania na mnie zr to będzie noha wina.
Mój identyczny połóż się.. Zdrzemnij się.. Nie wiem czy to możesz a tamto... A co dopiero będziemy miały jak beta pozytywna będzie 🤦‍♀️

Tak progesteron na pewno też swoje robi, ale skoro się aż tak źle czujesz to raczej nie tylko jego sprawka. Masakra, że nawet tabletki nie działają. Jeśli masz możliwość i tolerujesz to polecam wodę kokosową. To naturalny izotonik więc się nie odwodnisz, a przy okazji dolegliwości żołądkowych bywa zbawienny.

Dziękuję, ale boję się wody kokosowej, na samą myśl mnie mdli.. Piję wode od czasu do czasu i miejmy nadzieję że się nie odwodnie...

reklama
Do góry