reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A powiedz mi bo piszesz że jak dziś pęknie to będziesz miała podany w 3 dniu a jak jutro to w 5 dniu rozumiem że chodzi o to że pomiędzy wypada niedziela a ilu dniowy miałaś zamrożony zarodek? Bo ja kiedy mi by nie pękł pęcherzyk to będę miała podawany na 5 dzień bo mam 5dniowe zarodki. To jest jakaś zależność w 3 czy 5 dniu?
Ja mam zamrożone 2 dniowe. Więc jak dziś peknie to 3 doba wypada w sobotę. Jeśli jutro to trzecia doba wypadalaby w niedzielę. W niedzielę nie robią transferów więc 4 doba w poniedziałek ale lepiej transferować w 5 więc wtorek [emoji16]

Dobrze przed włączeniem , Progesteron powinien być niski. Te dawki co masz to standardowe. Ja miałam 3×3 i prolutex a wynik koło 20 więc nie za duży. Według mnie ok. Może faktycznie stres?? Weź sobie nospę już od dzisiaj i jutro . Relanium masz ?
Mam. Wzięłam nospe i leżę sobie ale dziwne uczucie zostało. Relanium boje się brać bo rano mam pociąg i muszę być przytomna żeby ogarnąć perony 😂😂
Wczoraj trochę pojeździło na rowerze żeby ukrwić macice dobrze ale chyba za mocno się wysiliłam.
najbardziej bałam się ze za duża dawka progesteronu i może endometrium przez to się będzie chciało szybciej złuszczyć ale to chyba niemożliwe na sztucznym cyklu.
❤️❤️❤️
Jutro ten dzień. Zabieram moja kruszynkę do domku ❤️❤️

Oj coś widzę bardziej pechowy dzisiejszy dzień, jakieś takie smutne wiadomości :(

Dziewczyny krechy i bety tu mają być a nie o !

Musi być dobrze !

kobity no jakie to wszystko niesprawiedliwe ah

w wtorek mieliśmy iść na kwalifikacje in vitro... no i co? dupsko pryszczate

właśnie odebrałam wyniki wymazu z tunelu:
pałeczki kwasu mlekowego nb
pałeczki ++
ziarniaki +++
leukocyty +++
grzyby: obecne
t. vaginalis nb
nabłonki: liczne
inne; -
stopień czystości tunelu (pochwy) u lub n (nie wwiem co nabazgrolili) 6

No i co rozumiem że o transferze mogę zapomnieć?? Nie wiem jak się to interpretuje, ale chyba to niezbyt dobre wyniki. 🙄 🙄 😭😭😭

Wrzesień to rozumiem, że grzybobranie się zaczyna, ale żeby i w tunelu 😭

reklama
Do góry