reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, ja nie dam rady?! Pewnie, że dam! :-) :-)
Właśnie połknęłam porcję leków, do tego sok z żurawiki i będzie gut. Musi być. Bo ferie mi się kończą i do pracy czas wracać.
Właśnie połknęłam porcję leków, do tego sok z żurawiki i będzie gut. Musi być. Bo ferie mi się kończą i do pracy czas wracać.
Molla
Wogóle dziś się chwilę odezwała, ale szef już jest i muszę się póki co wylogować. U mnie stara bida.... Ciągle źle dół. A za Was WSZYSTKIE TRZYMAM TAAAAKIE&&&&&&.
Codziennie z Wami jestem przynajmniej myślami i mocno wierzę, że każda z nas będzie kiedyś tuliła swoje maleństwo do siebie
Codziennie z Wami jestem przynajmniej myślami i mocno wierzę, że każda z nas będzie kiedyś tuliła swoje maleństwo do siebie
Goga hihihi ja tez myslalam w pierwszej chwili,ze masz bete 262 :-) i juz chcialam gartulowac
Beta, witaj i zycze powodzenia.
To jutro trzymamy kciuki za Gotadore, Zuzie, Lawendowy i Kinge. Czy jeszcze ktos jest, kogo zapomnialam wymienic??? Prosze sie przypomniec :-)
Beta, witaj i zycze powodzenia.
To jutro trzymamy kciuki za Gotadore, Zuzie, Lawendowy i Kinge. Czy jeszcze ktos jest, kogo zapomnialam wymienic??? Prosze sie przypomniec :-)
lawendowy_sen
Molla, super, że choć na chwilkę tu zaglądasz.
Ty też będziesz tuliła swoje Maleństwo, zobaczysz. Jeszcze zła passa się odwróci.
Zresztą Ty wiesz, że życzę Ci tego z całego ♥ Buziaczki.
Ty też będziesz tuliła swoje Maleństwo, zobaczysz. Jeszcze zła passa się odwróci.
Zresztą Ty wiesz, że życzę Ci tego z całego ♥ Buziaczki.
Molla
Lawendowy!!! Ty pocieszko moja. Ja codziennie zaglądam na forum w chwili, kiedy tylko mogę, lecz nie codzień się loguję i piszę, boi nie mam sił do tego:-( TYLKO WY JESTEŚCIE POCIESZYCIELKI MOJE i nie potrafię przeżyć dni by nie wiedzieć co u Was
reklama
właśnie Aga ma rację - na wiosnę to tak jakoś wszystko inaczej, wszystko radośnieje więc Molla zobaczysz, że już niedługo będziesz liczyć dni do testowania, a potem cieszyć się swoim brzuszkiem, aż wreszcie utulisz swojego maluszka :-) za co bardzo bardzo trzymam kciuki &&&&&
Podziel się: