lecze sie zagranicą bo tu czasowo mieszkam i jest to refundowane i jesteśmy tu razem z meżem problem byl ze mną problemy hormonalne maż okey .powiem szczerze jesteśmy małżeństwem od prawie 13 lat , ale nie od razu wyczuliśmy problem chodziłam do różnych lekarzy oni bagatelizowali problem , miałam robione udrażnianie jajowodów i w końcu ivf
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora a za tydzień będziesz miała wizytę na usg serduszkowe, szok jak ten czas biegnie
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Cześć Babeczki :-)
Uśmiecham się do Was i życzę Wam udanego, pod każdym względem, dnia.
Uśmiecham się do Was i życzę Wam udanego, pod każdym względem, dnia.
goga324
Zaciekawiona BB
Gotadora ja identycznie jak Ty przed samym usg zero objawów jedynie sennośc popołudniowa.. Tez myslałam by zrobić choćby sikańca ale bałam się mimo że wczesniej beta rosła i sikany wyszedł pozytywny.. w ostatniej chwili strach mnie dopadł... Na szczęście wszystko ok. Tak samo bedzie u Ciebie Ja miałam trzy zarodki trzy dniowe podane ale tylko jeden chciał z mamusią zostać;-)
lawendowy_sen
Gotadora, Fusun, z pęcherzem ciut lepiej. Mam nadzieję, że zapalenie szybko pójdzie w zapomnienie.
Żeby nie ten ból i częste wizyt w toalecie, to byłabym szczęśliwa.
A dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży. Pojechałam do szpitala, żeby rodzić. Przyszedł do mnie lekarz i powiedział, że dostanę jedną tabletkę, bo oni teraz mają innowacyjną metodę i urodzę przez gardło :-)
Żeby nie ten ból i częste wizyt w toalecie, to byłabym szczęśliwa.
A dzisiaj śniło mi się, że byłam w ciąży. Pojechałam do szpitala, żeby rodzić. Przyszedł do mnie lekarz i powiedział, że dostanę jedną tabletkę, bo oni teraz mają innowacyjną metodę i urodzę przez gardło :-)
goga324
Zaciekawiona BB
Beta262 witaj
lawendowy_sen
Beta, miło mi Cie poznać. witaj na forum.
A tak swoja droga to masz super nick:-)
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało. A to forum, jak i Twój nick, na pewno przyniosą Ci szczęście:-)
A tak swoja droga to masz super nick:-)
Trzymam kciuki, żeby Ci się udało. A to forum, jak i Twój nick, na pewno przyniosą Ci szczęście:-)
reklama
lawendowy_sen
Beta262 witaj
Goga :-) :-) :-) ale numer:-) W pierwszej chwili chciałam Ci już gratulować, bo zobaczyłam że masz betę 262, dopiero w ostatniej sekundzie zobaczyłam WITAJ
:-) :-)
Podziel się: