reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Romka powodzenia na dzisiejszej becie &&&&&&&&&&&7
Agapl ja mam do tej pory jakieś kłucia, ciągnięcia, bóle zazwyczaj jelitowe i też się denerwuję, natomiast jak nic nie czuję to też mam stresa czy wszystko w porządku. Nie dogodzisz :-) Czekam na ruchy maleństwa, jeszcze ok. 4-5 tygodni, może wtedy się uspokoję jak będę czuła codziennie swoją dzidzię.
Agapl ja mam do tej pory jakieś kłucia, ciągnięcia, bóle zazwyczaj jelitowe i też się denerwuję, natomiast jak nic nie czuję to też mam stresa czy wszystko w porządku. Nie dogodzisz :-) Czekam na ruchy maleństwa, jeszcze ok. 4-5 tygodni, może wtedy się uspokoję jak będę czuła codziennie swoją dzidzię.
goga324
Zaciekawiona BB
Witajcie Dawno mnie nie było więc zabieram się za czytanie, wszystkim które dziś testują mocno kibicuję&&&&& Ja jestem już po usg, widziałam już swoje <3 maleństwo... Lekarz mówił że jest już również czynność serduszka, na kolejnym usg da mi już posłuchać.. Tequila już wiem że się jednak nie udało Tobie, strasznie mi przykro... Nie poddawaj sie jednak... Ja przez to przechodziłam ale przy iui 6razy
madzialenak
mama na pełen etat
goga gratulacje cudu jakim jest maleństwo w brzusiu
gotadora jutro już zobaczysz swoje 2 śliczne pęcherzyki
gotadora jutro już zobaczysz swoje 2 śliczne pęcherzyki
reklama
Madzialenak no właśnie nie mogę się doczekać, żeby to moje laboratorium było pod ręką to bym pewnie znowu na betę pojechała, czuje się tak bezobjawowo, jedynie senność włącza się po południu i chyba dlatego tak trudno mi uwierzyć w nasz cud ... A Ty miałaś jakieś objawy przed pierwszym usg?
Podziel się: