reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrób jeszcze raz biocenozę, będzie szybciej. Posiew to dłużej trwa. Zresztą lekarz łaski nie robi, powiedz że ma sprawdzić jeszcze raz. Bo po co robił biocenozę skoro wyniku nie bierze pod uwagę. Choć wygląda na to że nie masz czym się martwić i rzeczywiście nic nie musi tam być. Jeśli nie ma objawów to niektórzy nie leczą, bo dostaniesz antybiotyk i zaraz grzyby, inne bakterie i tak w kółko.... dokładnie wpadłam w taką spiralę leczenia😵
Jeny to będę brała ten provag co mi @Ananasowa93 poradziła. I odstawie przed samym transferm. Dziękuję za porady.

Jestem po... Wszystko jest dobrze poweodzial. Jest zarodeczek jest tętno ❤️ wszystko ładnie ułożone, za 4 tyg kontorla i dostałam już skierowanie na badanie prenatlane 🙂 na NFZ 🙂
No i pięknie czyli to jedzie już 10 tydzień na kontroli 🥰 super a na badania prenatalne trzeba się umowic ok 12 tygodnia ciazy !!! Super! GRATULUJE !!!!

Dziękuje za wywołanie 😊 u mnie 35+3, niestety mamy podejrzenie makrosomii płodu bo po wczorajszym Usg wymiar brzuszka wychodził na 38tydz - kość udowa i główka w normie. Ważymy 2700g, za 2 tyg położna podejmie decyzje czy wywołujemy poród wcześniej - między 38-39tyg. Ja nie przytyłam dużo - tylko 6kg od wagi wyjściowej ale niestety przez cukrzyce i moja IO maluch w tym 3 trymestrze sporo przybrał. Trochę się denerwuje przez to ale co ma być to będzie

Dziękuje za wywołanie 😊 u mnie 35+3, niestety mamy podejrzenie makrosomii płodu bo po wczorajszym Usg wymiar brzuszka wychodził na 38tydz - kość udowa i główka w normie. Ważymy 2700g, za 2 tyg położna podejmie decyzje czy wywołujemy poród wcześniej - między 38-39tyg. Ja nie przytyłam dużo - tylko 6kg od wagi wyjściowej ale niestety przez cukrzyce i moja IO maluch w tym 3 trymestrze sporo przybrał. Trochę się denerwuje przez to ale co ma być to będzie
Robiłaś pomiary cukru po posiłkach i rano? Przy doborze prowadzonej cukrzycy dziecko nie powinno przybierać za szybko. Masz insulinę?

reklama
Do góry