reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Endometrioza wyszła w histero? Nieźle w tym temacie poradził sobie dr Mru....z Białegostoku. Nie wiem jaka cena laparoskopii u niego. Dziewczynie robił taki zabieg i udało się. Ja lapar miałam z marszu czyli wizyta i za dwa czy trzy tygodnie zabieg. Tylko obawiam się czy aby tacy zwykli lekarze znają się i wiedzą jak ogniska usunąć.
Nie wyszła w histeroskopii. W wypisie mam ze wszystko jest ok. Onkolog po zwykłym Usg mi powiedziała że mam torbiele endometrialne w jajnikach. A lekarz w Bocianie robił mi Usg 2 razy w tygodniu przez pół roku i nic nie widział.
Ty jesteś pacjentką Mru.gacza? Masz może telefon do niego?

reklama
Nie wyszła w histeroskopii. W wypisie mam ze wszystko jest ok. Onkolog po zwykłym Usg mi powiedziała że mam torbiele endometrialne w jajnikach. A lekarz w Bocianie robił mi Usg 2 razy w tygodniu przez pół roku i nic nie widział.
Ty jesteś pacjentką Mru.gacza? Masz może telefon do niego?
Priv napiszę

Tak posiew z pochwy zrobisz u każdego ginekologa. Masz objawy infekcji?
Właśnie nie mam żadnych , brałam estrofem do transferu , poranna dawkę wziełam po badaniu lekarz powiedział, że to może być wynik przyjmowania leku ale jakoś spokoju mi to nie daje ;( a mogę się w dalszym ciągu do transferu przygotowywać. Encortonu też nie dostanę bo podają tylko przy endomedriozie i wysokich nk a ja nic z tego też nie mam .

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

01.09. - usg @Waleczna36
01.09. - usg @Karo20
01.09. - transfer @Tolka20 ✊✊✊
01.09. - transfer @Hope899 ✊✊✊
03.09. - usg @Linaaa
03.09. - transfer @Ananasowa93
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - usg @mary.m
04.09. - początek stymulacji @Evela.6
07.09. - wizyta przed kriotransferem @Brakujemiwiary
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga
10.09. - usg @KarolinaJ79
11.09. - usg @Mirka30

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2020-11-25 Aaanna - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Waleczna36 @Karo20 ✊✊✊✊✊ pięknych widoków na usg Dziewczyny!! niech to będzie piękny dzień dla Was ❤❤❤
@Tolka20 @Hope899 ✊✊✊✊✊ w końcu zabieracie swoje Kropki do domu 🥰🥰🥰 niech się rozgoszczą i zostaną :)

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

reklama
Właśnie nie mam żadnych , brałam estrofem do transferu , poranna dawkę wziełam po badaniu lekarz powiedział, że to może być wynik przyjmowania leku ale jakoś spokoju mi to nie daje ;( a mogę się w dalszym ciągu do transferu przygotowywać. Encortonu też nie dostanę bo podają tylko przy endomedriozie i wysokich nk a ja nic z tego też nie mam .
Zrób jeszcze raz biocenozę, będzie szybciej. Posiew to dłużej trwa. Zresztą lekarz łaski nie robi, powiedz że ma sprawdzić jeszcze raz. Bo po co robił biocenozę skoro wyniku nie bierze pod uwagę. Choć wygląda na to że nie masz czym się martwić i rzeczywiście nic nie musi tam być. Jeśli nie ma objawów to niektórzy nie leczą, bo dostaniesz antybiotyk i zaraz grzyby, inne bakterie i tak w kółko.... dokładnie wpadłam w taką spiralę leczenia😵

Do góry