reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sony, to oddzielny temat. I pewnie nie jedną butelkę wody by człowiek wypił, opowiadając o przypadkach z autopsji.
Może dr kierując prośbę do rejestratorki wierzył, że w końcu zrobi coś dobrze i od początku do końca.
Bo panienka ewidentnie nie nadaje się do tego typu pracy. Wiem coś o tym i nie tylko ja. Grrrr.

reklama
sony - nie martw się, mi właśnie lekarz powiedział, że serduszko może się pojawić nawet do 7 tygodnia. To zależy od dzidziusia i dobrego sprzętu. Mój gin ma na prawdę nowoczesny sprzęt.. Ty też za parę dni usłyszysz swojego żuczka :)

Domat super!!!! nareszcie uslyszalas wyczekane od lat serduszko, U ciebie bardzo szybko je slychac, juz bedzie wszystko dobrze:tak:

aduś - bardzo Ci kibicowałam!!! Cieszę się, że wszystko jest dobrze i dzidziuś zdrowo rośnie. Jak już widać rączki i nóżki to musi być też duże przeżycie.. Nie dziwię się, że o mało z fotela nie spadłaś :-) Teraz tylko pozostaje mi życzyć Ci spokojnych 7 m-cy..

Dobranoc Kobitki. Miłych snów.

gdy-sen-stanowi-probelm1-250x324.jpg

Czesc Dziewuszki

Kinia, wow, pecherzyki wychodowane, tRZymam kciuki za jutRZejsza punkcje i sliczne jajeczka :-)

Adus,bardzo sie ciesze:-) ,niech Twoj "mercedes" nadal ladnie rosnie.

Kwiatuszek, ta umowa mnie przerazila. Potraktowanie kobiety jak maszyny. Nie wypodukuje odpowiedniej ilosci jajeczek, to bedzie kara i zostanie zdyskfalifikowana z programu co rozumiem oznacza,ze bedzie musiala doplacic brakujaca sume lub moze nadal sie stymulowac, az naprodukuje ile trzeba :szok: Nie obAwiasz sie kochana,ze w takim wypadku bedziesz dodatkowo zestresowana,czy bedziesz miec odpowiednia ilosc komoreczek??? Od poczatku nie podobal mi sie ten program. Musisz sie dobrze zastanowic, postawic za i przeciw , przeliczyc i porownac koszta invitro w innych klinikach bo moze sie okazac, tak jak pisze Kinia,ze wcale ten program nie jest taki rewelacyjny pod wzglemdem finansowym.

Domat, jest serduszko , jupiiii GRATULUJE!!!!!

MILEGO DNIA
!!!!!

Napisze jeszcze nieskromnie co u mnie;-)
Nie spie od 3 w nocy. Koteczek na doatek usilnie pracoal nad tym ,zebym nie zasnela laskotajac mnie wasami i wiercac sie jakby mial conjamniej kocie adhd. Gdy przysnelam nad 6 obudzil mnie bol brzucha albo to byl skurcz nie wiem, bo przez sen nie zdazylam sie zorientowac. No i oczywiscie stresikkkk.....

reklama
Domat - wspaniale wiesci - chyba jak kazda ze starajacych sie jeszcze nie umiem sobie wyobrazic jakie to ogromne szczescie uslyszec serduszko swojego malenstwa - gratuluje kochana i spokojnej ciazy.

Adus - fajnie ze sie odezwalas i to z takimi wiadomosciami - takze mam nadzieje ze juz wiecej niespodzianek nie bedzie i teraz juz spokojnie bedziesz mogla sie cieszyc rosnacym malenstwem:)

Milego dnia wszystkim zycze:)
Romka jesli testujesz dzisiaj - to kciukasy zacisniete na maksa:)

Agapl ja tez mam takiego potworka co w nocy mu sie zbiera na przytulasy i musi koniecznie pania obudzic zeby spelnila jego zachcianke:-D A z tymi skurczami to sie tak nie stresuj w koncu gniazdko sie powieksza:) A ty kiedy idziesz na usg??

Do góry