reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jestem 7 dniu po transferze co jakiś czas polewa mnie brzuch czasem kłuje lewy jajnik któraś z was miała podobnie czy to dobre oznaki strasznie się martwię

Hej dziewczyny jestem 7 dniu po transferze co jakiś czas polewa mnie brzuch czasem kłuje lewy jajnik któraś z was miała podobnie czy to dobre oznaki strasznie się martwię
Tak. Ja miałam bóle brzucha praktycznie po każdym transferze. I z tego co można tutaj wyczytać chyba większość dziewczyn zna te bóle. Myślę że to nic takiego. W końcu coś tam się dzieje🙂

Objawy lub ich brak nic nie znaczą. Jeśli jesteś świeżo po punkcji to jajniki mogą boleć. Jutro 8 dpt możesz zrobić betę i będzie wszystko jasne, oczywiście jeśli miałaś podaną blastocystę. Jeśli młodszy zarodek to wytrzymaj jeszcze dzień czy dwa.

Objawy lub ich brak nic nie znaczą. Jeśli jesteś świeżo po punkcji to jajniki mogą boleć. Jutro 8 dpt możesz zrobić betę i będzie wszystko jasne, oczywiście jeśli miałaś podaną blastocystę. Jeśli młodszy zarodek to wytrzymaj jeszcze dzień czy dwa.
Miałam podana blastkę 5 dniową martwię się żeby się udało

reklama
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

31.08. - wizyta przed transferem @maria_92 ✊ ✊ ✊
01.09. - usg @Waleczna36
01.09. - usg @Karo20
03.09. - pierwsze usg @Linaaa
03.09. - transfer @Ananasowa93
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - usg @mary.m
04.09. - początek stymulacji @Evela.6
07.09. - wizyta przed kriotransferem @Brakujemiwiary
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@maria_92 ✊✊✊✊ za udaną wizytę i piękne endometrium :) wypytaj lekarkę o wszystko, w końcu po to tam jest 😊

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

Do góry