Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Tak udało się za pierwszym razemDziękuję mam nadzieję że uda mi się tak samo jak tobie się udało ❤
To twoje pierwsze podejście było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak udało się za pierwszym razemDziękuję mam nadzieję że uda mi się tak samo jak tobie się udało ❤
To twoje pierwsze podejście było?
Tak. Ja miałam bóle brzucha praktycznie po każdym transferze. I z tego co można tutaj wyczytać chyba większość dziewczyn zna te bóle. Myślę że to nic takiego. W końcu coś tam się dziejeHej dziewczyny jestem 7 dniu po transferze co jakiś czas polewa mnie brzuch czasem kłuje lewy jajnik któraś z was miała podobnie czy to dobre oznaki strasznie się martwię
Objawy lub ich brak nic nie znaczą. Jeśli jesteś świeżo po punkcji to jajniki mogą boleć. Jutro 8 dpt możesz zrobić betę i będzie wszystko jasne, oczywiście jeśli miałaś podaną blastocystę. Jeśli młodszy zarodek to wytrzymaj jeszcze dzień czy dwa.Hej dziewczyny jestem 7 dniu po transferze co jakiś czas polewa mnie brzuch czasem kłuje lewy jajnik któraś z was miała podobnie czy to dobre oznaki strasznie się martwię
Miałam podana blastkę 5 dniową martwię się żeby się udałoObjawy lub ich brak nic nie znaczą. Jeśli jesteś świeżo po punkcji to jajniki mogą boleć. Jutro 8 dpt możesz zrobić betę i będzie wszystko jasne, oczywiście jeśli miałaś podaną blastocystę. Jeśli młodszy zarodek to wytrzymaj jeszcze dzień czy dwa.
Możesz jutro lecieć na betę. Każda tutaj przeszła przez stres w oczekiwaniu. Powodzenia.Miałam podana blastkę 5 dniową martwię się żeby się udało
Daj znać jak beta , ja tez robiłam w 8 dniu i mi wyszła już ładna bo 67,5 Trzymamy mocno kciukiNa pewno tak zrobię.