reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Żebyście dziś chłopa - sknere widzieli jak płaci rachunek 300 zł za swoje wszystkie badania 😂 😂 😂 😅😅

Dziewczyny co powiecie na moją 4 weryfikację bety....
Dla przypomnienia :
9 dpt 320
11 dpt 740
13 dpt 1900
19 dpt 9417
Boję się że za wysoka 😒

Piękne przyrosty :) i nie ma czegoś takiego jak za duża beta :p no chyba, że bliźniaki się szykują 👶👶

reklama
No właśnie wyniki w czerwcu miałam super. Na nic nie choruje.i mam takie wrażenie ze poprostu przepisał mi te badania co mu sie zaznaczylo. Bo wczesniej też tak robił. Przepisał meżowi dwa razy te same badania bez patrzenia co ma q systemie

To chyba się pomylił, nie słyszałam, żeby w takim krótkim odstępie czasu robić dwa razy krzywą, zwłaszcza jak pierwsza wyszła ok 🙄 wydaje się, że samo badanie jest też trochę obciążające dla trzustki

reklama
Do góry