reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jest po prostu przerażające 🤦‍♀️
To jest biznes. Tak samo w oncologii. Wiedza że każde pieniądze wydasz żeby być rodzicem, żeby przezyc raka. 🥴 I tak ciągną badanie a barankiem bez sensu. Mojemu mężowi jak raz rozpisali badania na bakterie czy coś to za same jego badania 900 zł pani zaśpiewała z moimi to prawie 2000! Podziekowalismy. Poszliśmy gdzie indziej.

reklama
To jest biznes. Tak samo w oncologii. Wiedza że każde pieniądze wydasz żeby być rodzicem, żeby przezyc raka. 🥴 I tak ciągną badanie a barankiem bez sensu. Mojemu mężowi jak raz rozpisali badania na bakterie czy coś to za same jego badania 900 zł pani zaśpiewała z moimi to prawie 2000! Podziekowalismy. Poszliśmy gdzie indziej.
Masz rację niestety najważniejsze są pieniądze nie pacjent😪

Nie wiadomo czy szybciej bo tez musze badania porobic i bede w srodku cyklu wtedy wiec i tak bedziemy czekac ze startem...
A ile mieliscie zarodkow - tylko jeden? Bedziecie zmieniac leki do stymulacji?

No tak te badania długo trwają. Zacznij najpierw od wymazów z pochwy, bo na nie się czeka najdłużej. Reszte badań to ja miałam na drugi dzień, więc luz.

Oj chyba źle zrozumiałaś, Dopiero będzie mój pierwszy transfer, jeszcze żadnego nie miałam.

Doktor uważa, że wyprodukuje mało pęcherzyków.

🙄 AMH u mnie raptem 11 przy normie do 60 :( Niby mieszcze sie w normie, ale tej dolnej. Boje się, że żaden się nie przyjmie pęcherzyk🙄

Po CLO miałam 4 szt. najwięcej.

reklama
No tak te badania długo trwają. Zacznij najpierw od wymazów z pochwy, bo na nie się czeka najdłużej. Reszte badań to ja miałam na drugi dzień, więc luz.

Oj chyba źle zrozumiałaś, Dopiero będzie mój pierwszy transfer, jeszcze żadnego nie miałam.

Doktor uważa, że wyprodukuje mało pęcherzyków.

🙄 AMH u mnie raptem 11 przy normie do 60 :( Niby mieszcze sie w normie, ale tej dolnej. Boje się, że żaden się nie przyjmie pęcherzyk🙄

Po CLO miałam 4 szt. najwięcej.
Kochana jak po clo miałaś 4 to z 10 teraz będzie jak nic. Clo to jest mały pikuś w porównaniu do zastrzyków 🙂nic się nie martw 😘

Do góry