A gdzie się leczyłaś?Cześć dobrze, że się odzywasz. Samemu jest cholernie trudno się pozbierać po czymś takim. Ale jest nas wiecej. Tutaj znajdziesz zrozumienie dla swojego smutku i rozgoryczenia i tego poczucia strasznej niesprawiedliwosci. Jak chcesz to opowiedz coś o sobie, skad jesteś, jak długo i gdzie się leczycie. Nieudany transfer zawsze boli. Nieważne czy pierwszy, czy piętnasty. Ale u mnie było tak, że im wiecej razy się nie udawało, tym szybciej się potem zbierałam do kupy i do dalszej walki. Najgorzej było po pierwszym nieudanym transferze. Wtedy strasznie się załamałam i trafilam tutaj. A potem było już lepiej. U mnie nieudanych transferów było 5.Udane 2.Bywa różnie, ale na pewno nie warto rezygnować. Bo in vitro zwykle w końcu się udaje. Tylko u każdego ten koniec jest w innym miejscu
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Wg mojej wiedzy, cały Lublin jeździ do Wawy. Ale może ktoś ma inną wiedzę.Chyba nie ma kliniki idealnej. Ja mogę powiedzieć o sobie, my w Invicta Warszawa od 2017, jest drogo, słaby kontakt z pacjentami, przerost procedur, ale jednak mamy to po co tam poszliśmy, starszak ma 19 miesięcy, a jestem aktualnie w drugiej wywalczonej ciąży. Mialam 2 stymulacje. Ten mały żabson który sobie rosnie w moim brzuchu jest właśnie z pierwszego transferu z drugiej procedury. Na pewno szukając nowej kliniki trzeba być swiadomym, że ideałów to raczej nie ma...Nie chcę już kliniki w Białymstoku. Jestem z Lublina. Gdzie polecacie?
Netiaskitchen
Jezu, śliczna malutka!!! Gratulacje Mamuśka!!! Dużo zdrówka dla WasWitamy wszystkich królewna zdecydowała wyjść wczoraj
2960 gr szczęścia zwalniam dla Was brzuchola kobitki
Alkalalka82
Ja tez z Lublina.Nie chcę już kliniki w Białymstoku. Jestem z Lublina. Gdzie polecacie?
I jestem w Bialymstoku obecnie 5dpt swiezaczka
Alkalalka82
Super ogromne gratulacje.Witamy wszystkich królewna zdecydowała wyjść wczoraj
2960 gr szczęścia zwalniam dla Was brzuchola kobitki
U jakiego lekarza?Ja tez z Lublina.
Netiaskitchen
O właśnie, albo do B-stokuTrzymam kciukikiedy beta?Ja tez z Lublina.
reklama
Alkalalka82
Ja mialam tam tylko IUICzy któraś miała in vitro w Ovum Lublin?
Podziel się: