reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Cześć dobrze, że się odzywasz. Samemu jest cholernie trudno się pozbierać po czymś takim. Ale jest nas wiecej. Tutaj znajdziesz zrozumienie dla swojego smutku i rozgoryczenia i tego poczucia strasznej niesprawiedliwosci. Jak chcesz to opowiedz coś o sobie, skad jesteś, jak długo i gdzie się leczycie. Nieudany transfer zawsze boli. Nieważne czy pierwszy, czy piętnasty. Ale u mnie było tak, że im wiecej razy się nie udawało, tym szybciej się potem zbierałam do kupy i do dalszej walki. Najgorzej było po pierwszym nieudanym transferze. Wtedy strasznie się załamałam i trafilam tutaj. A potem było już lepiej. U mnie nieudanych transferów było 5.Udane 2.Bywa różnie, ale na pewno nie warto rezygnować. Bo in vitro zwykle w końcu się udaje. Tylko u każdego ten koniec jest w innym miejscuJestem po nieudanym transferze. Nie mam już zarodków mrożonych. Tydzień temu beta była dobra cieszyłam się bardzo jednak w poniedziałek była już 3.57 . Od tamtej pory płacze całe dnie i noce
Ostatnia edycja:
W 2016 roku podjęłam leczenie w klinice Bocian Białystok. W sierpniu przystąpiliśmy do programu in vitro u nas problem po stronie męża bardzo słabe wyniki nasienia praktycznie zerowe. 1 stymulacja punkcja i wreszcie transfer 18 sierpnia. 3 zarodki. 1 świeży podany 18.08 i 2 zamrożone. Nie wiem Wrocilam do Niemiec. Niestety test w 12 dniu 1 kreska i beta hcg w 14 nic.....dostałam okresu lekarka kazała odstawić leki. Na stale mieszkam w Niemczech. Na święta grudzień znów pojechaliśmy do Polski transfer był 30.grudniu. wrocilam do Niemiec brzuch mnie bolał jak na okres co chwilę sprawdzałam czy mam krew test ciążowy w 12 dtc i 2kreski beta wysoka ciąża!!!!!!urodziłam zdrową córeczkę we wrześniu. Teraz po 4 latachpojechalusmy po ostatniego mrozaczka
Waleczna36
Dzień dobry dziewczynki. Nadal nie mam wczorajszych wyników bety ale mam stress, weekend jest a ja nie śpię od 6 tej!! Za to test zrobiony kreska jest lepsza od wczoraj ale nadal słaba. No nic, czekam dalej.. Miłego dnia wszystkim
Hejka a nie możesz tam dziś zadzwonić i zapytać ?
Transfer był 13.08 2 dni później bóle brzucha 3×2 nospa i test 11 dni później 2kreski beta ładna 4 dni później 3.57. Ból rozpacz płacz byłam w trakcie pakowania bo na drugi dzień wyjeżdżamy do Niemiec. Od wtorku jestem tu płacze ryczy obwiniam siebie
Netiaskitchen
Próbować dalejzbadać więcejCo dalej robić?
reklama
Netiaskitchen
No co Ty. Po pierwsze nie Twoja wina. Po drugie nie jest źle. Masz swoje małe szczęście, przytul się do niej i planujcie dalsze działania. Jest tu u nas kilka dziewczyn, ktore mieszkają w Niemczech na stałe, może one Ci coś podpowiedzą. Ale i z Bociana mamy tu @motylek24 Nie każdy zarodek da ciążę, w naturze tez, a u Ciebie jeden udany na trzy transfery to taka realna statystyka.Transfer był 13.08 2 dni później bóle brzucha 3×2 nospa i test 11 dni później 2kreski beta ładna 4 dni później 3.57. Ból rozpacz płacz byłam w trakcie pakowania bo na drugi dzień wyjeżdżamy do Niemiec. Od wtorku jestem tu płacze ryczy obwiniam siebie
Podziel się: