reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@mary.m kciuki za piękne widoki [emoji7][emoji1307]
@Waleczna36 i @Riddikulus za piękne bety [emoji1307]
I ja proszę Was o kciuki, dziś kolejne USG w 9+5tc. Wczoraj kolejne krwawienie [emoji3525] oby dziś tam malenki człowieczek sobie pływał, bardzo się boję, ale wierzę, że będzie dobrze, bo kto ma wierzyć w dzieciaczka jak nie ja [emoji6]
Za dzielnego kropka [emoji123][emoji110]

Jezuuu jak ja się boję, czy będzie pęcherzyk w macicy, czy odpowiedniej wielkości, czy coś tam będzie widać 🥺🥺🥺 tyle emocji naraz...

Kochana bądź dobrej myśl, inaczej się nie da a możesz zaszkodzic maleństwu tylko.
Niestety te początki jak widać są mega emocjonujące dla każdej z nas.
Najpierw czy jest kreseczka na teście, potem czy prawidłowo rośnie beta, następnie czy jest pęcherzyk i bije serduszko i potem prenatalne i tak co chwile jakieś nowe emocje do przezycia.
Ale jak nie my to kto da radę ?
- pewnie ze damy i trzymam ogromne ✊✊✊ i czekamy na wiadomość 💌💌💌

reklama
Do góry