Evela.6
Fanka BB :)
Ale ładne kreseczki [emoji3589] teraz to już tylko formalność [emoji8]No i zrobiłam tesik, mogę iść spokojnie na bete [emoji846] 13 dpt [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ładne kreseczki [emoji3589] teraz to już tylko formalność [emoji8]No i zrobiłam tesik, mogę iść spokojnie na bete [emoji846] 13 dpt [emoji3590]
Z ostatnim kęsem śniadania biorę mały łyczek wody, wrzucam tabletke i połykam szybiciorem jak już się rozpuści to niczym ten gorzkosci nie można zabićDziewczynki encorton bierze się rano to wiem ale przed czy po śniadaniu ?
Ps nie wiedziałam ze te tabletki są takie gorzkie
Rób ja miałam tak samo, jak w 6dpt nie było bety to po zawodach... A jak była to było dobrzeMyślisz ze wcześnie? Jest 6 dpt teoretycznie jak pojawi się później to złe rokuje. A i u mnie jak 6dpt nie było to i 10dpt tez nie :-(
Za dzielnego kropka [emoji123][emoji110]@mary.m kciuki za piękne widoki [emoji7][emoji1307]
@Waleczna36 i @Riddikulus za piękne bety [emoji1307]
I ja proszę Was o kciuki, dziś kolejne USG w 9+5tc. Wczoraj kolejne krwawienie [emoji3525] oby dziś tam malenki człowieczek sobie pływał, bardzo się boję, ale wierzę, że będzie dobrze, bo kto ma wierzyć w dzieciaczka jak nie ja [emoji6]
Jezuuu jak ja się boję, czy będzie pęcherzyk w macicy, czy odpowiedniej wielkości, czy coś tam będzie widać tyle emocji naraz...
Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz.Jezuuu jak ja się boję, czy będzie pęcherzyk w macicy, czy odpowiedniej wielkości, czy coś tam będzie widać tyle emocji naraz...
Głowa do góry-będzie dobrze [emoji3590] myśl pozytywnie!Jezuuu jak ja się boję, czy będzie pęcherzyk w macicy, czy odpowiedniej wielkości, czy coś tam będzie widać [emoji3064][emoji3064][emoji3064] tyle emocji naraz...
Będzie dobrze kochana wierz w swoje dzieciątkoJezuuu jak ja się boję, czy będzie pęcherzyk w macicy, czy odpowiedniej wielkości, czy coś tam będzie widać tyle emocji naraz...