reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dopiero raczkuję na tym forum mam otworzyc osobny post z pytaniem na temat klinki??
Nieee, tutaj pytaj... Ja do Krakowa mam bardzo daleko, ale dziewczyny z tych okolic może podpowiedzą jakąś dobrą klinikę do której byś miała blisko, sama też możesz poszukać, teraz mamy takie czasy że każdy wystawia opinie więc wiele da się dowiedzieć o danej klinice, ja sama jak szukałam to jak poczytałam opinie o klinice z mojego miasta Ti zrezygnowałam i znalazłam w innym mieście, dużo drożej, z dojazdami czasem był problem ale nie żałuję bo się udało a to są i tak takie pieniądze, że nie warto oszczędzać

reklama
Tylko uważaj na siebie i na kropeczka w tej pracy... Wiadomo że nie można przesadzać i chuchać i dmuchać ale nie można też szaleć, nie daj się w tej robocie wykorzystywać! 😘😘
U mnie chwilowo nic się nie dzieje, muszę odczekać do następnej @ a potem w kolejnym cyklu jadę na tabsach i po ostatniego mojego śnieżnego dzieciaczka, oby tym razem się powiodlo😁😁

Trzymam mocno kciuki aby wszystko się powiodło 😘😘😘

Nieee, tutaj pytaj... Ja do Krakowa mam bardzo daleko, ale dziewczyny z tych okolic może podpowiedzą jakąś dobrą klinikę do której byś miała blisko, sama też możesz poszukać, teraz mamy takie czasy że każdy wystawia opinie więc wiele da się dowiedzieć o danej klinice, ja sama jak szukałam to jak poczytałam opinie o klinice z mojego miasta Ti zrezygnowałam i znalazłam w innym mieście, dużo drożej, z dojazdami czasem był problem ale nie żałuję bo się udało a to są i tak takie pieniądze, że nie warto oszczędzać
Ja do krakowa mam 80 km

reklama
Ja do krakowa mam 80 km
Do Katowic masz blisko widzę, poczytaj sobie o Bocian Katowice, ja chciałam tam podchodzić że względu na to że pracuje tam moja doktor - dr. Cybu. lska, która leczyła mnie w Manchesterze bo ja mieszkam w UK, ale zdecydowałam się na Bociana ale w Warszawie bo duuuuzo bliżej...
Może ktoś jeszcze coś poleci to sobie popatrz i może coś wybierzesz

Do góry