Nieee, tutaj pytaj... Ja do Krakowa mam bardzo daleko, ale dziewczyny z tych okolic może podpowiedzą jakąś dobrą klinikę do której byś miała blisko, sama też możesz poszukać, teraz mamy takie czasy że każdy wystawia opinie więc wiele da się dowiedzieć o danej klinice, ja sama jak szukałam to jak poczytałam opinie o klinice z mojego miasta Ti zrezygnowałam i znalazłam w innym mieście, dużo drożej, z dojazdami czasem był problem ale nie żałuję bo się udało a to są i tak takie pieniądze, że nie warto oszczędzaćDopiero raczkuję na tym forum mam otworzyc osobny post z pytaniem na temat klinki??
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Gratulacje ❤Mam wyniki...
Beta 129,00 mIU/ml
Progesteron 25,00 ng/ml
Jutro kochana
Supeeer, będę trzymała mocno kciuki
annemarie
Fanka BB :)
Ciesz sie ze juz nic tam nie masz.To zawsze szansa na normalnego lekarza i reszteNiestety zarodki ktore zostały nie nadawaly sie do mrożenia. A to znaczy ze cale piekło bede musiala zaczynac od nowa w innej klinice
Tylko uważaj na siebie i na kropeczka w tej pracy... Wiadomo że nie można przesadzać i chuchać i dmuchać ale nie można też szaleć, nie daj się w tej robocie wykorzystywać!
U mnie chwilowo nic się nie dzieje, muszę odczekać do następnej @ a potem w kolejnym cyklu jadę na tabsach i po ostatniego mojego śnieżnego dzieciaczka, oby tym razem się powiodlo
Trzymam mocno kciuki aby wszystko się powiodło
Olgaocz
Zaciekawiona BB
Ja do krakowa mam 80 kmNieee, tutaj pytaj... Ja do Krakowa mam bardzo daleko, ale dziewczyny z tych okolic może podpowiedzą jakąś dobrą klinikę do której byś miała blisko, sama też możesz poszukać, teraz mamy takie czasy że każdy wystawia opinie więc wiele da się dowiedzieć o danej klinice, ja sama jak szukałam to jak poczytałam opinie o klinice z mojego miasta Ti zrezygnowałam i znalazłam w innym mieście, dużo drożej, z dojazdami czasem był problem ale nie żałuję bo się udało a to są i tak takie pieniądze, że nie warto oszczędzać
Dziewczyny czy to się dzieje naprawdę, boziuuuu kochany aż płaczę tzn ze beta jak najbardziej prawidłowa i moje serduszko mieszka ze mną, lekarz. Mi odpisał że wynik super
Gratulacje kochana, rosnijcie zdrowo
Mam wyniki...
Beta 129,00 mIU/ml
Progesteron 25,00 ng/ml
Gratulacje rosnijcie zdrowo
reklama
Do Katowic masz blisko widzę, poczytaj sobie o Bocian Katowice, ja chciałam tam podchodzić że względu na to że pracuje tam moja doktor - dr. Cybu. lska, która leczyła mnie w Manchesterze bo ja mieszkam w UK, ale zdecydowałam się na Bociana ale w Warszawie bo duuuuzo bliżej...Ja do krakowa mam 80 km
Może ktoś jeszcze coś poleci to sobie popatrz i może coś wybierzesz
Podziel się: