MajaSauer - witaj na forum - tu dziewczyny to prawdziwe ekspertki i napewno w niejednym ci pomoga - a ja zycze szybkich efektow w postaci rosnacego brzyszka z babelkiem w srodku
Drk - przykro mi ze twoje podejscie do IVF musi poczekac jeszcze ale pomysl ze poprostu musisz przygotowac domek dla twojego dzieciatka zeby pozniej juz nie bylo zadnych dolegliwosci... chociaz wiem jak dobija takie czekanie bo sama nie moge wysiedziec...
Anna gratuluje silnego bijacego serduszka i zycze spokojnych kolejnych miesiecy. To musi byc niesamowite uslyszec taki cud...
Kinga - to trzymam kciukasy za jutrzejsze podgladanko
Miliaa - dziekuje za tak cieplutkie slowa az mi lezki naszly
Kwiatuszqu widze ze poranek mialas pracowity - balwan pierwsza klasa
Trzymam kciuki za badania kariotypow
Milagros - gratulacje mamuska!!! Tak sie ciesze spokojnej i zdrowej ciazy
Lec do lekarza zeby zajal sie ta hiperka ..
Lawendowy o matko ale sie usmialam z tego tekstu jak facet ma zrozumiec ciezarna - ale tak naprawde to sporo w tym prawdy
No i bardzo sie ciesze ze wyniki w normie - no to kolejny krok do przodu
Molla - fajnie ze sie odzywasz - zycze ci aby ten plemniczek w koncu trafil tam gdzie jego miejsce i zebys mogla dolaczyc do mamusiek przed 40-stka
;-)
Sylwia - jejciu tak mi przykro z powodu siostry - boze jakie to niesprawiedliwe - czy my malo sie jeszcze nacierpimy czekajac na te szczescie a tu jeszcze i tak czasem sie nie udaje - tulam mocno
Ufff dobrnelam do konca ale wciaz nie ma wiadomosci od Tequili ....
Przepraszam ze wszystkim nie odpisalam ale tak ciezko nadrobic wszystko ze jacie krece....