reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przykro mi, też to przeszłam :( ale to podobno dobry znak na przyszłość, przy następnym podejściu u mnie beta już rośnie poprawnie, zobaczymy co dalej, trzymaj się Kochana 😘
Dziękuję Twoja wiadomość daje mi choć cień nadzieji! Trzymam za Was kciuki napewno za kilka miesięcy przywitasz na świecie pięknego bobasa

Ja punkcje miałam 27 lipca. Transfer 1 sierpnia. Bete robilam 10 siepnia i wyszla 0.5. Kolejne badanie bety lekarz kazal zrobić 17. Wczoraj powinnam dostać @ i nic. Tez ciaxiwy tez nic nie wykazał. Zaczęłam się martwić@
Faktycznie dziwne podejście. Jeżeli zarodek się implantuje to najpóźniej do 7-8dpt hcg musi być. To są późne implantację które koncza się często poronieniem. Wtedy nawet bardzo niskie hcg się pojawia 10dpt ( 7-40). U Ciebie nie ma ewidentne ciąży. To co jest w hcg to resztka zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka, bo to jest tez hcg. Okresu nie masz bo jestes na lekach i na nich okresu nie dostaniesz. Co to za klinika?

reklama
Do góry