cikulinka
Fanka BB :)
Nie w kazdejW diagnostyce można dopłacić cito za 10 zł i mieć wyniki do 4h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie w kazdejW diagnostyce można dopłacić cito za 10 zł i mieć wyniki do 4h
Dziękuję Twoja wiadomość daje mi choć cień nadzieji! Trzymam za Was kciuki napewno za kilka miesięcy przywitasz na świecie pięknego bobasaPrzykro mi, też to przeszłam ale to podobno dobry znak na przyszłość, przy następnym podejściu u mnie beta już rośnie poprawnie, zobaczymy co dalej, trzymaj się Kochana
Warto rano wstawać gratulacje bo beta to tylko formalność.Dziewczyny spać nie mogłam i postanowiłam coś Wam rzucić ... ❤
9dpt to dziś sprzed kilku minut test.
Warto rano wstawać gratulacje bo beta to tylko formalność.
Piękna krecha a ja tak dzisiaj z ciekawości też zrobiłam test, dokładnie taki sam jak Ty, ale u mnie to chyba pod lupą trzeba szukać tej drugiej kreski, ledwo zauważalnaDziewczyny spać nie mogłam i postanowiłam coś Wam rzucić ... ❤
9dpt to dziś sprzed kilku minut test.
Który to dpt?Tez spac nie moglam ....i tez sikacza zrobilam.....ale co wam bede smecic ....w poniedzialek pojde na krew zeby tylko isc
Faktycznie dziwne podejście. Jeżeli zarodek się implantuje to najpóźniej do 7-8dpt hcg musi być. To są późne implantację które koncza się często poronieniem. Wtedy nawet bardzo niskie hcg się pojawia 10dpt ( 7-40). U Ciebie nie ma ewidentne ciąży. To co jest w hcg to resztka zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka, bo to jest tez hcg. Okresu nie masz bo jestes na lekach i na nich okresu nie dostaniesz. Co to za klinika?Ja punkcje miałam 27 lipca. Transfer 1 sierpnia. Bete robilam 10 siepnia i wyszla 0.5. Kolejne badanie bety lekarz kazal zrobić 17. Wczoraj powinnam dostać @ i nic. Tez ciaxiwy tez nic nie wykazał. Zaczęłam się martwić@
To się często zdarza niestety..Bytom
Natomiast 28 mam pierwsza wizytę w Krakowie. Najgorsze jest nie niestety nie mamy zadnych zarodków bo nie przetrwały
Będzie wysokaNiby tak tylko strach przed tym czy wysoka czy lekko zarysnieta, ale to jeszcze dwa dni do kolejnej wiadomości.
Szkoda że nie można wykonać jej w domu szybkim testem z paluszka