reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite 🥰 wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa

Załączniki

• 20200810_120429.jpg
    20200810_120429.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Wózki oglądaliśmy w Polsce stacjonarnie, i zdecydowaliśmy się na Valco trenda, ze względu na to jaki jest leciutki i wizualnie mi się spodobał, ale okazało się że w UK nie mają tutaj Valco, mogłam zamówić przez ebay ale przesyłka bardzo drogo wychodziła, więc zamówiliśmy tutaj Bebetto 42, nie jestem przekonana co do niego ale stwierdziliśmy że jak bd mega ****. owy to sprzedany i kupimy spacerówkę Valco później i tyle
Ona jest dosyc popularny,chociaz to ze jest jeden za drugim u mnie nie wchodzi w rachube.Ale dziewczyny go sobie chwala dosyc.

Ona jest dosyc popularny,chociaz to ze jest jeden za drugim u mnie nie wchodzi w rachube.Ale dziewczyny go sobie chwala dosyc.
No właśnie ja też nie chciałam jeden za drugim, w ogóle nie brałam ich pod uwagę dlatego pani w sklepie nawet go nam nie pokazała, no ale trudno, najwyżej zmienię jak na specorowke się przesiądą

reklama
Do góry