Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona jest dosyc popularny,chociaz to ze jest jeden za drugim u mnie nie wchodzi w rachube.Ale dziewczyny go sobie chwala dosyc.Wózki oglądaliśmy w Polsce stacjonarnie, i zdecydowaliśmy się na Valco trenda, ze względu na to jaki jest leciutki i wizualnie mi się spodobał, ale okazało się że w UK nie mają tutaj Valco, mogłam zamówić przez ebay ale przesyłka bardzo drogo wychodziła, więc zamówiliśmy tutaj Bebetto 42, nie jestem przekonana co do niego ale stwierdziliśmy że jak bd mega ****. owy to sprzedany i kupimy spacerówkę Valco później i tyle
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Ja już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Cudownie kochana Oby tak dalejJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
I pieknie,dalas rade do poniedzialkuJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Ale się cieszę kochanaJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
Wspaniałe, cudowny widok, trzymajcie się zdrowo i spokojnieJa już po wizycie. Pęcherzyk ciazowy jest. Lekko wyczuwane tętno. Uczucie niesamowite wracamy za tydzień we wtorek na wizyte serduszkowa
No właśnie ja też nie chciałam jeden za drugim, w ogóle nie brałam ich pod uwagę dlatego pani w sklepie nawet go nam nie pokazała, no ale trudno, najwyżej zmienię jak na specorowke się przesiądąOna jest dosyc popularny,chociaz to ze jest jeden za drugim u mnie nie wchodzi w rachube.Ale dziewczyny go sobie chwala dosyc.