reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No jak bylismy w sklepie oglądac wózek też pani ekspedientka śmiała się, gdzie ja je trzymam bo raczej nie w brzuchu... Dla mnie on wydaje się ogromny (ale może dlatego że nie było go wcale i w momencie mega urósł) , a każdy mówi że taki mały... Aleeee do końca jeszcze trochę więc zobaczymy na wylocie, mam nadzieję że tragedii nie będzie 😄
Jaki wozio kupiliscie?

reklama
Moja siostra miała operacje bo miała przepuklinę pępkową, ale nie pamiętam żeby mówiła o nietrzymaniu moczu 🤔 aż muszę jej zapytać bo nie chwaliła się 😄 wiem, że rozeszły jej się mięśnia jeszcze na brzuchu po porodzie, i często w szpitalu leżała w obu ciążach bo od jakiejś połowy już skurcze miała...
Nie mówi się o wielu rzeczach bo pozniej człowiek o tym zapomina, jak wszystko dobrze się kończy to te źle wspomnienia idą trochę w odstawkę
Raczej przepuklina nie ma związku z nietrzymaniem moczu. Znaczy ja jeszcze daje radę trzymać😂😂😂

reklama
Jaki wozio kupiliscie?
Wózki oglądaliśmy w Polsce stacjonarnie, i zdecydowaliśmy się na Valco trenda, ze względu na to jaki jest leciutki i wizualnie mi się spodobał, ale okazało się że w UK nie mają tutaj Valco, mogłam zamówić przez ebay ale przesyłka bardzo drogo wychodziła, więc zamówiliśmy tutaj Bebetto 42, nie jestem przekonana co do niego ale stwierdziliśmy że jak bd mega ****. owy to sprzedany i kupimy spacerówkę Valco później i tyle

Do góry