reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja też miałam wsparcie u swojego ginekologa. Reszta załogi szkoda pisać. Dopiero pod koniec mojego trzymiesięcznego pobytu w szpitalu dali mi spokój.
Teraz teorie są takie, że nic na szyjkę nie zakładają. Uważają że to nic nie daje. Przynajmniej w tym szpitalu w którym ja byłam. Choć nie wszyscy lekarze mają tam takie samo zdanie. Lekarz na dyżurze zaleca bezwzględnie leżeć, podkłada specjalne kołki aby nogi były wyżej, a poranna zmiana wszystko zmienia😅 Dlatego jeśli znajdę w ciążę od razu ruszam do lekarza który zajmuje się niewydolnością szyjki. N
Ja w szpitalu spędziłam nędzne 8 tygodni...
Ja jeśli się uda to na kolanach i proszę o wizytę u mojego gina. Nie ma innej opcji.
beta 951,2 mIU/ml !!! dziś 12 dpt
Kochana przecudowna beta!!!!!

Proszę o dopisanie do listy: testuje 12, 14 i 19 sierpnia.

reklama
Ciąża bliźniacza to zawsze większe ryzyko powikłań nadciśnienia cukrzycy wczesniactwa niewydolności łożyska ale też trzeba wiedzieć że każdy zarodek może się podzielić i dac bliźnięta jednojajowe no i podanie 2 zarodków to większe prawdopodobieństwo uzyskania ciąży pojedynczej niż przy podaniu jednego. Więc jak zawsze to bilans zysków i strat. Przy pierwszym transferze 2 bym nie brała ale przy którymś kolejnym już bym to przemyslala.
U mnie ze względu na wiek i aby zwiększyć szanse podają mi 2 zarodki. Żadnych problemów z tym nie było. Niestety pierwszy transfer stracony:( do krio podchodzimy w połowie września. Wszystko zależy kiedy teraz przyjdzie @

@fredka84, jeśli chodzi o seriale to "Znaki" się rozkręcają - mnie się podobał ten serial. A teraz zaczęłam z Małżem "Mroczne pożądanie" 😁polecam😉😉😉👍👍👍

No i "Pracujące Mamy" ofkors, ten serial działa na mnie tak, jak na innych tabliczka czekolady🤣🤣🤣

Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę, ostatnia we wtorek 65300, w czwartek dalej podobnie , a dziś 83509,92. Cholernie się boję. Dziś USG kolejne
Trzymam kciuki!!!! Przyrasta ta beta!! Sprawdzałam jeszcze kolejny raz te przyrosty jak one maja wyglądać i ona jest później leniwa nie przyrasta gwałtownie!!! Oby wszystko było dobrze!!!!

reklama
Do góry