reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też miałam wsparcie u swojego ginekologa. Reszta załogi szkoda pisać. Dopiero pod koniec mojego trzymiesięcznego pobytu w szpitalu dali mi spokój.
Teraz teorie są takie, że nic na szyjkę nie zakładają. Uważają że to nic nie daje. Przynajmniej w tym szpitalu w którym ja byłam. Choć nie wszyscy lekarze mają tam takie samo zdanie. Lekarz na dyżurze zaleca bezwzględnie leżeć, podkłada specjalne kołki aby nogi były wyżej, a poranna zmiana wszystko zmienia😅 Dlatego jeśli znajdę w ciążę od razu ruszam do lekarza który zajmuje się niewydolnością szyjki. N
Ja w szpitalu spędziłam nędzne 8 tygodni...
Ja jeśli się uda to na kolanach i proszę o wizytę u mojego gina. Nie ma innej opcji.
beta 951,2 mIU/ml !!! dziś 12 dpt
Kochana przecudowna beta!!!!!

Proszę o dopisanie do listy: testuje 12, 14 i 19 sierpnia.

reklama
Ciąża bliźniacza to zawsze większe ryzyko powikłań nadciśnienia cukrzycy wczesniactwa niewydolności łożyska ale też trzeba wiedzieć że każdy zarodek może się podzielić i dac bliźnięta jednojajowe no i podanie 2 zarodków to większe prawdopodobieństwo uzyskania ciąży pojedynczej niż przy podaniu jednego. Więc jak zawsze to bilans zysków i strat. Przy pierwszym transferze 2 bym nie brała ale przy którymś kolejnym już bym to przemyslala.
U mnie ze względu na wiek i aby zwiększyć szanse podają mi 2 zarodki. Żadnych problemów z tym nie było. Niestety pierwszy transfer stracony:( do krio podchodzimy w połowie września. Wszystko zależy kiedy teraz przyjdzie @

@fredka84, jeśli chodzi o seriale to "Znaki" się rozkręcają - mnie się podobał ten serial. A teraz zaczęłam z Małżem "Mroczne pożądanie" 😁polecam😉😉😉👍👍👍

No i "Pracujące Mamy" ofkors, ten serial działa na mnie tak, jak na innych tabliczka czekolady🤣🤣🤣

Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę, ostatnia we wtorek 65300, w czwartek dalej podobnie , a dziś 83509,92. Cholernie się boję. Dziś USG kolejne
Trzymam kciuki!!!! Przyrasta ta beta!! Sprawdzałam jeszcze kolejny raz te przyrosty jak one maja wyglądać i ona jest później leniwa nie przyrasta gwałtownie!!! Oby wszystko było dobrze!!!!

reklama
Do góry