reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja też mam taką nadzieję... I jeszcze ta małpa endometrioza, która mi wyszła ostatnio... Musze się doprowadzić do porządku 😉
No właśnie, a może to miedzy innymi to było przyczyną... Wiem że jesteś zła, że nie wykryli jej przez tyle czasu i wcale się nie dziwię, ale lepiej późno niż wcale... Ja tam przy każdym badaniu czy zabiegu liczyłam, że coś znajdą i byłam zła, że wszystko ok, a ciąży przez tyle lat brak...

reklama
Tylko muszę sama te wszystkie badania zrobić, bo lekarz w nic nie wierzy... Tylko próby bez końca... Już nawet wspominał o drugiej puli komórek od dawczyni 😉
Rob sama, ja też jak pow że bd robiła krzywą to stwierdził, że bez sensu w sumie bo jestem szczupła, tarczyca ok... I co? Jak miałam wyniki i zadzwonilam do niego to chłop w szoku był 😆
Zresztą ja jestem taka, że mi ciężko zaufać lekarzom po tylu latach i zawsze sama szukalam I robiłam po swojemu po części

No z tymi komórkami to przesadził , może by się wysilił i coś wymyślił, a nie transferowac do usranej śmierci

Ja też już po :) jajca piękne po 19-20mm , Endometrium super,aż Dr zachwalał choc generalnie nie zakodowalam jakiej grubowści ... 10 jaj :) punkcja w piątek o 8;20 ... dzis o 21 2zOvitrell ... uff

Zaproponiwali opcje rozwijania zarodków z.opcją Trime-lapase ... macie doświadczenie w tym temacie ?

Niby mają lepsze warunki rozwoju i są monitorowane 24h [emoji848]
Eee,mowisz o time lapse? Jesli tak ,to ja ci goraco polecam.Pomijajac fakt,ze masz caly rozwoj na usb sticku na super pamiatke,to embriolog wychwytuje wszystkie wadliwe zarodki,przynajmniej od strony morfologicznej.U mnie zrobili niezly przesiew.

No właśnie, a może to miedzy innymi to było przyczyną... Wiem że jesteś zła, że nie wykryli jej przez tyle czasu i wcale się nie dziwię, ale lepiej późno niż wcale... Ja tam przy każdym badaniu czy zabiegu liczyłam, że coś znajdą i byłam zła, że wszystko ok, a ciąży przez tyle lat brak...
Oczywiście że jestem zła. Przecież narażali mnie na tyle niepowodzeń i kosztów, zamiast sprawdzić czy jestem zdrowa... Przecież byłam pod ciągłą opieką lekarza... To kim on jest? Lekarzem czy sprzedawcą?

Rob sama, ja też jak pow że bd robiła krzywą to stwierdził, że bez sensu w sumie bo jestem szczupła, tarczyca ok... I co? Jak miałam wyniki i zadzwonilam do niego to chłop w szoku był 😆
Zresztą ja jestem taka, że mi ciężko zaufać lekarzom po tylu latach i zawsze sama szukalam I robiłam po swojemu po części

No z tymi komórkami to przesadził , może by się wysilił i coś wymyślił, a nie transferowac do usranej śmierci
Na pewno nie podejdę ko kolejnego transferu bez badań. Mam dwa ostatnie zarodki, nie chcę ich zmarnować...

reklama
Do góry