No właśnie, a może to miedzy innymi to było przyczyną... Wiem że jesteś zła, że nie wykryli jej przez tyle czasu i wcale się nie dziwię, ale lepiej późno niż wcale... Ja tam przy każdym badaniu czy zabiegu liczyłam, że coś znajdą i byłam zła, że wszystko ok, a ciąży przez tyle lat brak...Ja też mam taką nadzieję... I jeszcze ta małpa endometrioza, która mi wyszła ostatnio... Musze się doprowadzić do porządku
reklama
Rob sama, ja też jak pow że bd robiła krzywą to stwierdził, że bez sensu w sumie bo jestem szczupła, tarczyca ok... I co? Jak miałam wyniki i zadzwonilam do niego to chłop w szoku byłTylko muszę sama te wszystkie badania zrobić, bo lekarz w nic nie wierzy... Tylko próby bez końca... Już nawet wspominał o drugiej puli komórek od dawczyni
Zresztą ja jestem taka, że mi ciężko zaufać lekarzom po tylu latach i zawsze sama szukalam I robiłam po swojemu po części
No z tymi komórkami to przesadził , może by się wysilił i coś wymyślił, a nie transferowac do usranej śmierci
annemarie
Fanka BB :)
Eee,mowisz o time lapse? Jesli tak ,to ja ci goraco polecam.Pomijajac fakt,ze masz caly rozwoj na usb sticku na super pamiatke,to embriolog wychwytuje wszystkie wadliwe zarodki,przynajmniej od strony morfologicznej.U mnie zrobili niezly przesiew.Ja też już po jajca piękne po 19-20mm , Endometrium super,aż Dr zachwalał choc generalnie nie zakodowalam jakiej grubowści ... 10 jaj punkcja w piątek o 8;20 ... dzis o 21 2zOvitrell ... uff
Zaproponiwali opcje rozwijania zarodków z.opcją Trime-lapase ... macie doświadczenie w tym temacie ?
Niby mają lepsze warunki rozwoju i są monitorowane 24h [emoji848]
annemarie
Nie,normalnie jesz i pijeszI zjadla bym cos ale sama niewiem co a tu jeszcze jutro na progesteron powinnam chyba byc na czczo ?
Gonia0605
Oczywiście że jestem zła. Przecież narażali mnie na tyle niepowodzeń i kosztów, zamiast sprawdzić czy jestem zdrowa... Przecież byłam pod ciągłą opieką lekarza... To kim on jest? Lekarzem czy sprzedawcą?No właśnie, a może to miedzy innymi to było przyczyną... Wiem że jesteś zła, że nie wykryli jej przez tyle czasu i wcale się nie dziwię, ale lepiej późno niż wcale... Ja tam przy każdym badaniu czy zabiegu liczyłam, że coś znajdą i byłam zła, że wszystko ok, a ciąży przez tyle lat brak...
Gonia0605
Na pewno nie podejdę ko kolejnego transferu bez badań. Mam dwa ostatnie zarodki, nie chcę ich zmarnować...Rob sama, ja też jak pow że bd robiła krzywą to stwierdził, że bez sensu w sumie bo jestem szczupła, tarczyca ok... I co? Jak miałam wyniki i zadzwonilam do niego to chłop w szoku był
Zresztą ja jestem taka, że mi ciężko zaufać lekarzom po tylu latach i zawsze sama szukalam I robiłam po swojemu po części
No z tymi komórkami to przesadził , może by się wysilił i coś wymyślił, a nie transferowac do usranej śmierci
annemarie
A ty sie ciotka czego spodziewalas? mowilam ze jest git.Pytanie czy nie zasilisz armii blizniaczejDziewczyny mam wyniki i nie mogę w to uwierzyć -14dpt i beta 1355 ❤
PwniOczywiście że jestem zła. Przecież narażali mnie na tyle niepowodzeń i kosztów, zamiast sprawdzić czy jestem zdrowa... Przecież byłam pod ciągłą opieką lekarza... To kim on jest? Lekarzem czy sprzedawcą?
reklama
Pewnie stosują schemat i nie chcę im się wysilać....smutne toOczywiście że jestem zła. Przecież narażali mnie na tyle niepowodzeń i kosztów, zamiast sprawdzić czy jestem zdrowa... Przecież byłam pod ciągłą opieką lekarza... To kim on jest? Lekarzem czy sprzedawcą?
Podziel się: