reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak, rozmawiałam z nim... Twierdzi, że nie ma żadnych potwierdzonych badań, które uzasadniałyby grzebanie w immunologii... generalnie może być wszystko i nic. Dopiero jak trafiłam na forum, to zobaczyłam jak dałam się trzymać w niewiedzy przez zaufanie. Akurat na Niedu.żaka bym go nie zmieniła, za długo go znam ;). Prowadził ciążę mojej mamy jeszcze 30 lat temu 😄. Wtedy był jeszcze zwykłym wiejskim ginem ;)
Bardzo szkoda, że tak późno trafiłaś, ja trafiłam zanim jeszcze zaczęłam i może gdyby nie to, że sama zrobiłam krzywą to może też bym nie była teraz w ciąży... I wszystko inaczej by się potoczyło, bo co wiemy od lekarzy to mały procent tak naprawdę czego się dowiedziałam tutaj.
mam nadzieję, że teraz po wizycie u Paśn. ika coś się zmieni u Ciebie

reklama
Witam,

czy ktoś decydował się na adopcje zarodka?
Mąż nie może mieć dzieci. Ja mam wyniki prawidłowe. Czy mimo tego wedle Waszej wiedzy uda nam się gdzieś adoptować zarodek? Jeśli tak proszę o podpowiedz.
Oczywiście możecie spróbować adopcję zarodka... A braliście pod uwagę Twoje komórki i dawstwo nasienia? Taka możliwość też istnieje. Jeśli będziecie podchodzić do dawstwa zarodka, to zapiszcie się w kilku miejscach, mój lekarz mówił że są większe szanse.

Laski dziś mi odpisali że w 3ciej dobie, wczoraj, nadal 5 zarodków... Jutro po 13 embriolog ma dzwonić :( boję się że będzie powtórka i padną wszystkie na etapie moruli :(

Bardzo szkoda, że tak późno trafiłaś, ja trafiłam zanim jeszcze zaczęłam i może gdyby nie to, że sama zrobiłam krzywą to może też bym nie była teraz w ciąży... I wszystko inaczej by się potoczyło, bo co wiemy od lekarzy to mały procent tak naprawdę czego się dowiedziałam tutaj.
mam nadzieję, że teraz po wizycie u Paśn. ika coś się zmieni u Ciebie
Ja też mam taką nadzieję... I jeszcze ta małpa endometrioza, która mi wyszła ostatnio... Musze się doprowadzić do porządku 😉

Jesuuusiiieeee ty jestes taka sama jak ja - i jeszcze mi potrafisz dopierdzielic ;) Co do swojego lekarza to jak dwa lata temu - pojechalam specjalnie na wizyte go poznac, bo mnie prof do niego przepisal ze wzgledu na urlop - to jak pierwszy raz z nim rozmawialam to myslalam ze sie zalamie - bardzo niemile na mnie zrobil wrazenie az mi sie wsyztskiego odechcialo - pozniej z wizyty na wizyte zaczelismy sie lubiec ;) I co z tegoooo !!!! Dzisiaj mi wyslal sms z wykrzyknikami...
Z wykrzyknikami powiadasz..hmmm grunt to dostosować się do klineta😉

reklama
Do góry