reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje Ci bardzo - naprawde dobra z Ciebie kobietka i duzo przeszlas ale uwierz mi ze to duzo gorzej zajsc tak daleko a jednak prawie wcale... Pozniej musisz jeszcze poniesc konsekwencje typu ronienie albo zabieg a to tez zle wplywa na endometrium no i to poczucie bezsilnosci i wyczekiwanie ktore sie wydaje nieskonczonascia !!!!! Co do papryki faszerowanej to tez kiedys robilam ale wole cukinie - chyba nie mieszkamy od siebie tak daleko - daj znac wczesniej to Cie z checia ugoszcze - pogaduchy i inne dla mnie teraz wskazane ;) Bylam dzisiaj na zakupach i sasiadka sie przypaletala ona wziela swoje poltora roczne dziecko w wozku i weszla na poczte zostawiajac mnie z nim sama - juz pisalam @fredka84 ze nie wiem kto byl bardziej zesrany Ja czy on!!!! Jakos n ie mam wiekszych uczuc do obcych dzieci... Ciagle mnie wyciaga na wieczor na piwo a ja bymz checia wytrabila ze trzy desperadoski a tak musze sciemniac... Nie ma zadnych objawow jak dziewczyny ciazowych - tylko lekkie ciagniecia jakies macicowe ;) czy jajnikowe a tak kompletnie nic ...
Mdłości się dopiero zaczną :-) Be careful what you wish for....

A byłaś u Niedużaka kiedyś?
Może warto zmienić?
Mi Niemoczynski nie podpasowal od pierwszej wizyty i od razu zmieniłam, a rozmawiałaś kiedyś tak szczerze z nim? Że bez sensu jest transferowac do skutku, że może warto coś do badać? Przykro mi, że już tyle transferow nie udanych 😔 tylko nie oszukujmy się jak tak czyta się nasze posty to mało lekarzy sami proponują jakieś zmiany, bardziej my same sobie tutaj podpowiadamy co warto dobadac.. Przykre to strasznie...
My postanowiliśmy, że jak tam się nie uda to Odrazu walimy na Czechy...
Tak, rozmawiałam z nim... Twierdzi, że nie ma żadnych potwierdzonych badań, które uzasadniałyby grzebanie w immunologii... generalnie może być wszystko i nic. Dopiero jak trafiłam na forum, to zobaczyłam jak dałam się trzymać w niewiedzy przez zaufanie. Akurat na Niedu.żaka bym go nie zmieniła, za długo go znam ;). Prowadził ciążę mojej mamy jeszcze 30 lat temu 😄. Wtedy był jeszcze zwykłym wiejskim ginem ;)

Dziekuje Ci bardzo - naprawde dobra z Ciebie kobietka i duzo przeszlas ale uwierz mi ze to duzo gorzej zajsc tak daleko a jednak prawie wcale... Pozniej musisz jeszcze poniesc konsekwencje typu ronienie albo zabieg a to tez zle wplywa na endometrium no i to poczucie bezsilnosci i wyczekiwanie ktore sie wydaje nieskonczonascia !!!!! Co do papryki faszerowanej to tez kiedys robilam ale wole cukinie - chyba nie mieszkamy od siebie tak daleko - daj znac wczesniej to Cie z checia ugoszcze - pogaduchy i inne dla mnie teraz wskazane ;) Bylam dzisiaj na zakupach i sasiadka sie przypaletala ona wziela swoje poltora roczne dziecko w wozku i weszla na poczte zostawiajac mnie z nim sama - juz pisalam @fredka84 ze nie wiem kto byl bardziej zesrany Ja czy on!!!! Jakos n ie mam wiekszych uczuc do obcych dzieci... Ciagle mnie wyciaga na wieczor na piwo a ja bymz checia wytrabila ze trzy desperadoski a tak musze sciemniac... Nie ma zadnych objawow jak dziewczyny ciazowych - tylko lekkie ciagniecia jakies macicowe ;) czy jajnikowe a tak kompletnie nic ...
Masz rację... Kiedy u mnie beta drgnęła to był jeszcze większy ból i rozczarowanie. Wyobrażam sobie, co czujecie, kiedy ta nadzieja urośnie jeszcze bardziej. Ja mieszkam w Warszawie, a Ty? Fajnie byłoby się kiedyś spotkać, nie tylko wirtualnie... :). Ja ogólnie bardzo lubię dzieci i jestem przyzwyczajona do nie-swoich 😜. Mam dwanaścioro siostrzeńców i bratanków w wieku od 2 do 24 lat... Zresztą dzieci sąsiadów też mnie zawsze zaczepiają... Tymbardziej żal, że nie mogę mieć własnych... Byłabym spoko matką...
Nie będę Ci wmawiać na siłę, że jest dobrze... Ale po cichutku będę trzymała kciuki. Niedługo wszystko będzie jasne... 😘

reklama
Do góry