reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U nas tez nie mozna sobie zadzwonic do embriologa bo oni maja tam co robic ale jak juz zacelam w ta brnac to nie umialam sie wycofac...
W Bocianie można zadzwonić. Dzwoniłam czy coś jeszcze do mrożenia poszło to Pani mnie przełączyła. Ogólnie uważam że podczas hodowli mamy prawo wiedzieć ile jest komórek, ile się zapłodniła, trzeciego dnia ile zostało i co robimy dalej. Zresztą powinni dawać dostęp on-line do raportów z hodowli, przecież nie piszą tego w zeszycie 😜

reklama
W Bocianie można zadzwonić. Dzwoniłam czy coś jeszcze do mrożenia poszło to Pani mnie przełączyła. Ogólnie uważam że podczas hodowli mamy prawo wiedzieć ile jest komórek, ile się zapłodniła, trzeciego dnia ile zostało i co robimy dalej. Zresztą powinni dawać dostęp on-line do raportów z hodowli, przecież nie piszą tego w zeszycie 😜
Taaaak ale to wszystko na etapie hodowli i a nie po transferze i braku zarodkow ;)

Jak punkcje miałaś we wtorek to 5ta doba będzie w niedzielę więc w sobotę będą Ci transferowac morule. Przy dużej fragmentacji Invicta zaleca selekcję nasienia, braliscie ta opcję? Jaka u Was fragmentacja ? U nas niska więc tylko FAMSI
W niedzielę invicta transferów nie robi... mieliśmy i selekcję i famsi i hodowle do blastocysty. Chyba sobie z klinika pogadam o tej 5 dobie...

Dziękuję, transfer w przyszłym miesiącu 😔😔 i znów musze czekać 😭😭😭😭 dostałam estrofem mam brac od 2 dnia cyklu i między 11 a 13 dniem cyklu przyjechać i wtedy decyzja kiedy transfer. Boziu znów musze czekać 😭😭😭😭
Hejka 😊 wiem co przechodzisz
Czyżby transfer odroczony?
Najgorsze jest czekanie ja aktualnie jestem po transferze blastocysy.. I czekam i czekam i juz nie moge sie doczekac ale gdzies mam ziarko strachu 🥺 jaki bedxie wyniki.

A i co najwazniejsze wprowadzili mnie w błąd są 3 zarodki z 5 i 6 doby. Lekarz powiedział że bardzoooo ładne 😍😍❤️ więc w jakimś stopniu się uspokoiłam. Chyba wiedzą co robią. Moja klinika ma naprawdę dobre opinie więc jestem dobrej myśli. Powiedziałam że biorę wszystko co możliwe aby się udało. Cały pakiet 🤣🙈

A i co najwazniejsze wprowadzili mnie w błąd są 3 zarodki z 5 i 6 doby. Lekarz powiedział że bardzoooo ładne 😍😍❤ więc w jakimś stopniu się uspokoiłam. Chyba wiedzą co robią. Moja klinika ma naprawdę dobre opinie więc jestem dobrej myśli. Powiedziałam że biorę wszystko co możliwe aby się udało. Cały pakiet 🤣🙈
Bardzo ładne zarodki, spokojnie tylko trzeba zaczekać na idealny moment. Ja też za miesiąc podchodzę do transferu, jakoś we wrzesniu😁
W jakiej klinice się leczysz?

reklama
Do góry