reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Przez dluzszy czas nic nie pisałam tylko obserwowałam ... 3 in vitro nieudane ... wczoraj odebrałam betę z 4 invitro i wyszło 431 !! Miałam podane 2 zarodki 3 dniowe. Czy to dobry wynik ?? Jutro idę na betę i zastanawiam się jak jutro powinna wyglądać?? Pozdrawiam wszystkie !!
Gratuluje niech beta rosnie , kropki rosna i Ty rosnij zdrowo
Margoolcia
Jeju ile stron produkuje nie idzie nadrobić. Trzymam za wszystkich kciuki.
Evela.6
Babeczki ja już w klinice, wkłucie zrobione, zaraz jadę na pickup. Proszę o kciuki!!
Mocne kciuki
annemarie
Jedyne co mi do glowy przychodzi ze wczoraj bylo 166 i tak jak mowisz spada .Pytalas w labo?Dziękuję kochana. Ja do tej pory nie moge w to wszystko uwierzyć. Możliwe ze beta spada ale n bank nie ma 1.66. Testy ciążowe az takie czułe to nie są
Czarna1985
Tez tak podejrzewam. Pytalam ale te babsko mi jeb...o sluchawkaJedyne co mi do glowy przychodzi ze wczoraj bylo 166 i tak jak mowisz spada .Pytalas w labo?
Kochana a kiedy będziesz mieć dzisiejszy wynik??Tez tak podejrzewam. Pytalam ale te babsko mi jeb...o sluchawka
adansonia
Rok kalendarzowy a tak naprawdę 22 miesiąceGratulacje [emoji4]
Strach rozumiem, ale myśl pozytywnie.
Jaka będziesz mieć różnice wieku?
Aduś16
Powodzenia!!! Jak długo Cię stymulowali??Babeczki ja już w klinice, wkłucie zrobione, zaraz jadę na pickup. Proszę o kciuki!!
reklama
Czarna1985
Jak sie uda to dzis po 16Kochana a kiedy będziesz mieć dzisiejszy wynik??
Podziel się: