Hektarów mało ale teraz sama dobrze wiesz ile roboty jest przy krzaczorach, a u nas jeszcze do tego susza więc podlewanie doszło. Nawet nie mam czasu ćwiczyć a dupa więdnie w oczach@fredka84 Ty lepiej opowiadaj ile Ty masz hektarów do koszenia bo Cię mało tutaj skarbie
reklama
No wiem, ja mam wypalona trawę pomimo podlewania a bałam się plewić na tym upale i teraz mam dzicz normalnie A dupeczka tez się ujędrnia przy pracach ogrodowych i mąż na pewno również dba o Twoje posladeczkiHektarów mało ale teraz sama dobrze wiesz ile roboty jest przy krzaczorach, a u nas jeszcze do tego susza więc podlewanie doszło. Nawet nie mam czasu ćwiczyć a dupa więdnie w oczach
Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana te plamy mogą być od aplikatora. A bole jak na okres to normalne. Spokojnie dopóki nie ma czystej krwi to badz spokojna. Ja mysle ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie ❤Jejku jak Ci wspolczuje - testy roznych firm roznie pokazuja i mi wychodzily tylko plytkowe, strumieniowe wcale... Ja tez siedzie dzisija w pracy jak na bombie bo wczoraj mialam plamienie brazowe i bolejak na okres wczesniej jak sie cos dzialo to dopiero po odstawieuniu lekow - boje sie ze to juz zwiastun i modle sie zeby tylko w pracy mnie nie dopadlo - wizyta dopeir 13 sierpnia MASAKRA ... Jak tu pracowac?
Zrobiłam test ale mam wrażenie ze ta kreseczka słabnie
Nie słabnie kochana, jest super według mnie
@cikulinka powodzenia
Za powalająca betę !!!!!
Dziękuję kochana
@Mirka30 kochana spokojnej jazdy i przecudownej bety jesteśmy z Tobą
Dziękuję kochana
@Mirka30 kochana jakos spokojna jestem o Ciebie. Wiem ze bete masz piękna ❤to bedzie tylko formalność
Dziękuję kochana, ja mam mieszane myśli Właśnie ruszam, trzymam mocne kciuki kochana za Ciebie Będzie dobrze, czuję to!
Riddikulus
Babeczki ja już w klinice, wkłucie zrobione, zaraz jadę na pickup. Proszę o kciuki!!
reklama
Czarna1985
Czekam tylko na nowe wyniki . Jak beda inne to zrobie tam zadymeJesli strumieniowy wyszedl taki wyrazny to beta musi byc wysoka - ale jaja w tym labolatorium - ja bym ich chyba rozniosla!!!!!
Podziel się: