reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hektarów mało ale teraz sama dobrze wiesz ile roboty jest przy krzaczorach, a u nas jeszcze do tego susza więc podlewanie doszło. Nawet nie mam czasu ćwiczyć a dupa więdnie w oczach:o
No wiem, ja mam wypalona trawę pomimo podlewania 😭😭😭 a bałam się plewić na tym upale i teraz mam dzicz normalnie 😳 A dupeczka tez się ujędrnia przy pracach ogrodowych i mąż na pewno również dba o Twoje posladeczki 😜😜😘

Jejku jak Ci wspolczuje - testy roznych firm roznie pokazuja i mi wychodzily tylko plytkowe, strumieniowe wcale... Ja tez siedzie dzisija w pracy jak na bombie bo wczoraj mialam plamienie brazowe i bolejak na okres 😢 😢 😢 wczesniej jak sie cos dzialo to dopiero po odstawieuniu lekow - boje sie ze to juz zwiastun i modle sie zeby tylko w pracy mnie nie dopadlo - wizyta dopeir 13 sierpnia MASAKRA ... Jak tu pracowac?
Kochana te plamy mogą być od aplikatora. A bole jak na okres to normalne. Spokojnie dopóki nie ma czystej krwi to badz spokojna. Ja mysle ze wszystko bedzie dobrze u Ciebie ❤

reklama
Do góry