reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witam się oficjalnie po urlopie :)

Wracam do Was w 10 dc.

Cykl raczej idzie na straty bo @ przyszła jakoś szybciej i nie zdąrzyłam tych wszystkich procedur spełnić do in vitro. Może to i lepiej ze względu na immunologa...

Dziś na 16 mam wizytę u immunologa i aż strach co ten profesor nawymyśla :o :o :o Jeszcze tylko busz ogarnąć i można jechać :D

Tyle stron naskrobałyście, że chyba z 5 zaciążyło, bo wtedy się sypie najwiecej postów. Ciekawe kto 🤔🤔🤔 Może do końca tygodnia nadrobie :D :D :D

Po powrocie z urlopu zastała mnie mila niespodzianka na koncie. Co roku było gruszki coraz mniej 1500 potem 1300 1200 więc mówie eee tysiak wpadnie. Zmienił się dyrektor i dostałam 1700 👀 👀 👀 Dziękuje Dyrekcji za dofinansowanie do pierwszego in vitro :D

A nad morzem to pingwin by zamarzł. Na tydzien to tylko 3 dni słoneczko było a takto burze... To pojechałam jeszcze na tydzień do mamy :D wiecie ciasto dla mnie, żarełko mmm.... i bez chłopa :D Chyba taki urlop od faceta był m najbardziej potrzebny - sama nie wiem czemu. Czasem może trzeba zatęsknić...

reklama
Parodia... Ale się wkurzyłam..
To nie jest normalne co oni tu odpieprzaja, całkowita zlewka na ludzi.. 😕
To się dopiero zaczyna kochana, bd miała dwa usg, jeden w 12tc, drugi w 20-tym😂 badań żadnych nie zrobili mi, pojechałam teraz do Polski okazało się, że mam anemie... A ja myślałam, że taka słaba jestem bo bliźniaki, że te wymioty itp. nie miałam siły chodzić normalnie, teraz biorę leki i juz lepiej...
Także to dopiero początek Twojego wkurwiania się... Dobrze, że zawsze bd mogla iść prywatnie, ja niestety przez pandemie nie miałam takiej możliwości bo wszystko pozamykane było

Nadrobilam Was od piatku 💪 ale mialyscie wene do pisania:)
My bylismy odcieci od swiata na caly weekend, swietowalismy nasza 6 rocznice ! :)
@bazylia128
@KarolinaJ79
@Czarna1985
@Mirka30
Ciesze sie Waszym szczesciem i trzymam moooocno kciuki✊😻
Dziewczyny z UK - ja bylam u 4 londynskich , polskich klinikach u ginekologow wiec moge Wam kogos polecic jak bedzicie potrzebowaly :)

No to tak cycki większe mecze sie nie mam siły. Wyglądam jak z krzyża zajęta. Czasami boli mnie brzuch i czasem mnie mdli. A Ty?
Bardzo podobnie. Od kilku dni jestem jak senna ryba. W pracy przyzywam istna męczarnie. Koncentracja spadła mi o 60% 😁 Też mnie mdli jak głodna się robię. Poza tym cieszę się bo to chyba dobry znak. W końcu po tu wszystkie jesteśmy. Żeby móc się tak czuć🤗

Witam się oficjalnie po urlopie :)

Wracam do Was w 10 dc.

Cykl raczej idzie na straty bo @ przyszła jakoś szybciej i nie zdąrzyłam tych wszystkich procedur spełnić do in vitro. Może to i lepiej ze względu na immunologa...

Dziś na 16 mam wizytę u immunologa i aż strach co ten profesor nawymyśla :o :o :o Jeszcze tylko busz ogarnąć i można jechać :D

Tyle stron naskrobałyście, że chyba z 5 zaciążyło, bo wtedy się sypie najwiecej postów. Ciekawe kto 🤔🤔🤔 Może do końca tygodnia nadrobie :D :D :D

Po powrocie z urlopu zastała mnie mila niespodzianka na koncie. Co roku było gruszki coraz mniej 1500 potem 1300 1200 więc mówie eee tysiak wpadnie. Zmienił się dyrektor i dostałam 1700 👀 👀 👀 Dziękuje Dyrekcji za dofinansowanie do pierwszego in vitro :D

A nad morzem to pingwin by zamarzł. Na tydzien to tylko 3 dni słoneczko było a takto burze... To pojechałam jeszcze na tydzień do mamy :D wiecie ciasto dla mnie, żarełko mmm.... i bez chłopa :D Chyba taki urlop od faceta był m najbardziej potrzebny - sama nie wiem czemu. Czasem może trzeba zatęsknić...
Cześć cześć po urlopie 😁 mi też już by się przydał. Dziś rano miałam w piecu okulary przeciwsłoneczne na głowie i tak czytam czytam coś, mruze oczy, mecze się. Myślę nic tylko muszę okulary założyć. Więc hops okulary przeciwsłoneczne i dalej czytam dalej jest źle. Po 10 minutach patrzę a okulary korekcyjne obok klawiatury leżą 😂😂😂🤣🤣🤣 no nie skapnelam się że ciemno jakoś mi.

To się dopiero zaczyna kochana, bd miała dwa usg, jeden w 12tc, drugi w 20-tym😂 badań żadnych nie zrobili mi, pojechałam teraz do Polski okazało się, że mam anemie... A ja myślałam, że taka słaba jestem bo bliźniaki, że te wymioty itp. nie miałam siły chodzić normalnie, teraz biorę leki i juz lepiej...
Także to dopiero początek Twojego wkurwiania się... Dobrze, że zawsze bd mogla iść prywatnie, ja niestety przez pandemie nie miałam takiej możliwości bo wszystko pozamykane było

Masakra... Chyba zwariuje serio.
Dodzwoniłam się do GP, chcieli mnie zbyć ale stanowczo powiedzialam że chce badanie krwi żeby potwierdzić ciążę no i się zgodzili z tym że dopiero w przyszly wtorek mi zrobią.. Więc dzwonię do Londynu, najwyżej zrobię jutro w Londynie i w przyszly wtorek w GP...

Nadrobilam Was od piatku 💪 ale mialyscie wene do pisania:)
My bylismy odcieci od swiata na caly weekend, swietowalismy nasza 6 rocznice ! :)
@bazylia128
@KarolinaJ79
@Czarna1985
@Mirka30
Ciesze sie Waszym szczesciem i trzymam moooocno kciuki✊😻
Dziewczyny z UK - ja bylam u 4 londynskich , polskich klinikach u ginekologow wiec moge Wam kogos polecic jak bedzicie potrzebowaly :)

Dziękuję kochana, poprosiłabym o polecenie mi kogoś proszę 😘 Już mi czarna poleciła klinikę ale im więcej wyboru tym lepiej 😘😘😘

Dodzwoniłam się do GP, chcieli mnie zbyć ale stanowczo powiedzialam że chce badanie krwi żeby potwierdzić ciążę no i się zgodzili z tym że dopiero w przyszly wtorek mi zrobią.. Więc dzwonię do Londynu, najwyżej zrobię jutro w Londynie i w przyszly wtorek w GP...
Tydzień żeby pobrali krew😂 dlaczego mnie to nie dziwi, masz rację dzwoń do Londynu bo się zamęczysz

reklama
Kochana wiem, ze niewiele Cię to uspokoi ale ja nie robiłam ani jednej bety po udanym transferze. Musiały mi wystarczyć testy. Wiem ze odchodzisz od zmysłów ale teraz Beta nic nie zmieni. Przesyłam bardzo dużo cierpliwości i trzymam kciuki

Do góry