Ale się cieszę, naprawdę, oby tym razem to było nuuudne 9 miesiecyzasłużyłaś, Promyczku naszDzwoniłam do swojego lekarza z kliniki
Jest szczęśliwy i mówi że jest super
Mam brać tylko duphaston 2x dziennie ,progesteron besins 3x i Fraxiparine
I na USG za tydzień mam się zgłosić ❤
Jest też już połowa moich badań genetycznych i wszystko jest dobrze ☺
reklama
Wczoraj mi mówili 14 dni, ja miałam podwójne uwolnienie wiec nie wiem kiedy będę mogła na czysto betę robić...pewnie 10 dni bo 3 dniowy zarodek.
Dużo do szczęścia nie potrzeba, co nie. Dokładnie 100km w stronę Bydgoszczy, droga nr 10. Po zapachu kiełbaski trafiszOgnicho, ciasto i alko... Przekonałaś mnie! Gdzie mam jechać
Łeee, 100 kilosow. Jadę.Dużo do szczęścia nie potrzeba, co nie. Dokładnie 100km w stronę Bydgoszczy, droga nr 10. Po zapachu kiełbaski trafisz
Waleczna36
Fanka BB :)
Dzieki oby nie przerosło, nigdy tak nie miałam i nerwy się wkradają.Będzie dobrze zobaczysz !! Do 13 jest super !!!
Martaem1983
Ja leżałam pierwszy dzień a potem krecilam się między sypialnią a kuchniąA ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! ❤❤❤ Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
No i oczywiście nadrabialam zaległości filmowe i serialowe na Netflixie. Po weekendzie -normalnie poszłam już do pracy i pracuje cały czas
Zabawne to by było jakbym się zjawiła dopiero by Cię z butów wyrwałoŁeee, 100 kilosow. Jadę.
nieagatka
Nie znam, ale poznam, bo Anie uwielbiam [emoji16] Dzięki za cynk.A ja oglądam Anię nie Ann, czyli najnowsza wersja Ani z Zielonego WZgorza...jejuniu jak ja kochałam te książki!!!!!!!!!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Znam wszystkie części praktycznie na pamięć ( No może już trochę mniej bo prawie 20 lat minęło odkąd się nimi zaczytywałam) ale każda przeczytałam ze sto razy! Uwielbiam [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Daje sobie do pon relaksik i więcej leżenia niż robienia ale od pon już się nie będę aż tak oszczędzać a Wy lezalyscie po transferach? Ja chodzę pomiędzy leżeniem na małe spacerki dla lepszego ukrwienia...
nieagatka
A Grace i Franky znasz?Humor dwa razy w jednym zdaniuuu[emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]oj, niedobrze że mną [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ale serial mega!
Polecam[emoji108][emoji108][emoji108]
Tez dobre [emoji16]
reklama
nieagatka
Wez mnie też [emoji1787][emoji16]Łeee, 100 kilosow. Jadę. [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Prawie masz po drodze [emoji12][emoji16]
Podziel się: