Wysłałam im już mailaReprogenesis Brno Ul Hlinki 144 i maja konsultanta polskiego - fajna kobitka
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Hej dziewczynki potrzebuje pogadać z którąś z was która leczy się w Novum.
Evela.6
[emoji110][emoji3590] Trzymam moooocno kciuki!Już w dwupaku [emoji5] [emoji5] [emoji5] Dziś w klinice był jakiś sajgon, masa pacjentów i na transfer czekałam 2h w tym ich wdzianku, pierwszy raz taka obsuwa się zdarzyła, normalnie myślałam, że o mnie zapomnieli Ale dziś jestem jakaś taka spokojna, że nic mnie nie rusza Dr przyszedł, przeprosił, wytłumaczył, zrobił co trzeba, i jeszcze dostałam L4 do końca tygodnia, chociaż powiedziałam tylko o dzisiejszym dniu, ale jak dają to biorę a co [emoji6] polenię się trochę, ma być ładna pogoda
Hej dziewczyny zaczynam powoli interesowac sie in vitro. Powiedzcie Kochane ile Was cała procedura wyniosła? Sa na stronach cenniki ale jest tyle podpunktow że nie wiem na ile kasy sie szykowac. Jestem z Warszawy ale kolezanka poleca mi klinike pod łodzią. Moze macie jakies doswtadczenia i cos polecicie? Z gory dzieki za odpowiedzi.
motylek24
Witaj. Jak jesteś z Warszawy to trochę bez sensu jeździć, na miejscu masz minimum trzy kliniki....a każda z nas poleci klinikę w której się udało. Robiłam w Bocianie Białystok, koszt 10 tys. Nic dodatkowo nie badałam.Hej dziewczyny zaczynam powoli interesowac sie in vitro. Powiedzcie Kochane ile Was cała procedura wyniosła? Sa na stronach cenniki ale jest tyle podpunktow że nie wiem na ile kasy sie szykowac. Jestem z Warszawy ale kolezanka poleca mi klinike pod łodzią. Moze macie jakies doswtadczenia i cos polecicie? Z gory dzieki za odpowiedzi.
Netiaskitchen
Ja z Wawy, leczyliśmy się w invicta. Pierwsza procedura do momentu uzyskania ciąży to ponad 20tys. Też uważam, że jak jesteś z Wawy to najlepiej tu na miejscu ogarnąć klinikę. I tak będziesz mieć niełatwo zgrać wizyty z życiem więc nie szukałabym w innym mieścieHej dziewczyny zaczynam powoli interesowac sie in vitro. Powiedzcie Kochane ile Was cała procedura wyniosła? Sa na stronach cenniki ale jest tyle podpunktow że nie wiem na ile kasy sie szykowac. Jestem z Warszawy ale kolezanka poleca mi klinike pod łodzią. Moze macie jakies doswtadczenia i cos polecicie? Z gory dzieki za odpowiedzi.
No sa w Warszawie ale podobno duzo wiecej kosztuje. Jak Ty zaplacilas 10 tys a w poscie powyzej w Warszawie 20 tys to jest znaczaca roznica.Witaj. Jak jesteś z Warszawy to trochę bez sensu jeździć, na miejscu masz minimum trzy kliniki....a każda z nas poleci klinikę w której się udało. Robiłam w Bocianie Białystok, koszt 10 tys. Nic dodatkowo nie badałam.
Netiaskitchen
Nie porównasz naszych z @motylek24 sytuacjicenniki klinik tak, ale diagnostyka i leczenie to bardzo indywidualne kwestie. Nie zaplanujesz kosztu in vitro tak co do złotówki niestety...No sa w Warszawie ale podobno duzo wiecej kosztuje. Jak Ty zaplacilas 10 tys a w poscie powyzej w Warszawie 20 tys to jest znaczaca roznica.
Ok. A ile u Was trwaly wszystkie badania i cala procedura? Korzystalyscie z dofinansowania?Nie porównasz naszych z @motylek24 sytuacji[emoji4]cenniki klinik tak, ale diagnostyka i leczenie to bardzo indywidualne kwestie. Nie zaplanujesz kosztu in vitro tak co do złotówki niestety...
reklama
Hej.Ja jestem z Wawy nie ukonczylam 40 lat i mam amh pow.0.7 wiec zalapalam sie na dofinansowanie z programu mirjskiego-dofinansowanie do ptocedury to 6tys.woec procedura wyniosla mnie jakies 3.500zl,leki ok.700zl i wczesniejsze badania potrzebne 2tys.Ja bylam w InvimedHej dziewczyny zaczynam powoli interesowac sie in vitro. Powiedzcie Kochane ile Was cała procedura wyniosła? Sa na stronach cenniki ale jest tyle podpunktow że nie wiem na ile kasy sie szykowac. Jestem z Warszawy ale kolezanka poleca mi klinike pod łodzią. Moze macie jakies doswtadczenia i cos polecicie? Z gory dzieki za odpowiedzi.
Podziel się: