Bez szału ... 5 ok 13 i kilka malutkich .. w pt dalsze podglądanie .. boje się , ze nie podrosną wystarczająco@Lola83 jak Twoje jajca? Podgladali ??
reklama
Ahhh ja zazdroszczę tym Hiszpankom tej urody. Sama jestem totalnym przeciwieństwem :-) ale to zawsze na odwrót jest masz proste to chcesz niec kręcone włosy...Spoko, wychodzę z założenia, że jak ma być ze mną to sam się upilnuje [emoji12]
No i niektóre aspekty różnic kulturowych są trudne do przeskoczenia.
A Adrian to fakt - wizytówka taka, że jprdl [emoji23][emoji2358]
Ananasowa93
Fanka BB :)
Nie jestem 4 dni po histeroskopiA Ty w ciąży nie jesteś? Serio się pytam?
@klaudiaanita a jak u Ciebie? Robiłaś jakiś test już ? Czy coś przeoczyłam?
nieagatka
Mojemu powiedzieli - jak zacznie Ci się robić slabo to kładź się tu obok i nie przeszkadzaj [emoji23][emoji23][emoji23]Sa faceci ktorzy nie zniosa widoku krwi,sa tacy ktorym widoki z porodu snia sie po nocach,sa tacy ktorzy sa bezsilni wobec cierpienia...delikatny temat o ktorym porozmawiac trzeba,zmuszac nie wolno.
Tak mysle.
Moj podpisywal przed cc ,ze im nie zemdleje a i tak stal za nim pielegniarz i pytal czy wszystko ok[emoji28][emoji28][emoji28]
annemarie
O tym samym pomyslalam,tzn .ze jest tylko ja nie ogarniam co i ktoA Ty w ciąży nie jesteś? Serio się pytam?
nieagatka
Ale wiesz, że Hiszpanki są owłosione jak mężczyźni? Muszą depilowac twarze i ręce?Ahhh ja zazdroszczę tym Hiszpankom tej urody. Sama jestem totalnym przeciwieństwem :-) ale to zawsze na odwrót jest masz proste to chcesz niec kręcone włosy...
nieagatka
Mi rosły po ok 2-3mm co drugi dzień więc w pt mogą mieć już 17mm I być niemal idealne do punkcji. Spokojnie [emoji4]Bez szału ... 5 ok 13 i kilka malutkich .. w pt dalsze podglądanie .. boje się , ze nie podrosną wystarczająco [emoji20]
Ananasowa93
Na pewno masz racje. Chciałam dobrze po 500X2 nic nie czułam. Nie miałam żadnych skutków ubocznych wiec stwierdziłam ze mogę zwiększyć dla lepszego efektu a niestety sobie pogorszyła. Idę jutro na badanie i zobaczę jak się zmieniły wyniki. Tylko jak teraz zadzwonić i poprosić znów o mniejsza dawkę ( niepostrzeżenie )No to obnizylas metformina 1000 i dieta to bylo wystarczajace a nie wysepilas od lekarza dwa rzy 750 - stanowczo za duzo... to nie witaminy, zminimalizuj do 1000 i bedzie ok
reklama
No to masz wahania cukru jak bazylia pisała. Biegunka to norma przy większych dawkach ja przy bardzo małych mam. Albo stres Cię dogania i nasz wielkà kumulacje. Ja mam fazy głodowe przy czym obrzydzenie do jedzenia jak jestem w stresie.Nie jestem 4 dni po histeroskopi
Podziel się: