No u nas tez pozno zielone światło było...Do serduszka u nas zakaz standardowo dla wszystkich. Od serduszka do 12tc też przez to, że jajniki mialam ogromne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u nas tez pozno zielone światło było...Do serduszka u nas zakaz standardowo dla wszystkich. Od serduszka do 12tc też przez to, że jajniki mialam ogromne.
U nas seks po transferze był po 12tyg ciąży ja się balam okropnie i dopuszczalam meza do siebie. Teraz kochamy się kiedy chcemy. Najczęściej ja inicjuje zbliżenie bo mąż nie naciska bo nie wie kiedy mam ochotęDzieqczyny a hamam pytanie troche z innej beczki.Po jakim czasie bhl u was seks po transferze.U mnie juz 4 dzien a ja nadal sie boje i niw dopuszczamdo siebie meza.On chyba tez sie boi bo szczegolnie nie nagabuje
Qurcze mnie przepuszczają ;-P gorzej z ustępowaniem miejsca ale na to chyba jestem za młodaJa to starej daty jestem i od 11lat nie mogę się przyzwyczaić, że mnie w drzwiach nie przepuszczają [emoji16]
Dawka jak Twoja, ale ja mialam też menopur 75. 10 dni - 9 komórek, 6 się zapłodniło. Ostateczny wynik 4 blastki (nie mogłam e to uwierzyć i walczylam sama że sobą z myślami o transferze w 3ciej dobie).Dziewczyny , które brały fostimol - jak dulugo byłyście nim stymulowane i z jakimi wynikami przy jakich dawkach ?? [emoji1374] @nieagatka jal było u Ciebie?
Mnie nie, bo tu czegoś takiego nie znają.Qurcze mnie przepuszczają ;-P gorzej z ustępowaniem miejsca ale na to chyba jestem za młoda
@Artemida90 ktos już pisał to wcześniej tutaj i właśnie popatrzyłam- masz śliczne zdjęcie z brzuszkiem, wyglądasz pięknieU nas seks po transferze był po 12tyg ciąży ja się balam okropnie i dopuszczalam meza do siebie. Teraz kochamy się kiedy chcemy. Najczęściej ja inicjuje zbliżenie bo mąż nie naciska bo nie wie kiedy mam ochotę
Pęcherz ma mało miejsca, bo jajniki są duże. To normalne.Kurcze cały czas tak mnie boli podbrzusze że już zaczynam się zastanawiać czy to normalne.. A w nocy taka zgagę miałam że myślałam że zwariuje, poza tym sikam dosłownie co 5 minut i mam brzuch cały czas jak balon.. [emoji2356] Czy któraś z Was też tak miała??
Uuu sesja była i ktoś się nie pochwalił [emoji4][emoji4]U nas seks po transferze był po 12tyg ciąży [emoji23][emoji33] ja się balam okropnie i dopuszczalam meza do siebie. Teraz kochamy się kiedy chcemy. Najczęściej ja inicjuje zbliżenie bo mąż nie naciska bo nie wie kiedy mam ochotę [emoji23]