reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieqczyny a hamam pytanie troche z innej beczki.Po jakim czasie bhl u was seks po transferze.U mnie juz 4 dzien a ja nadal sie boje i niw dopuszczamdo siebie meza.On chyba tez sie boi bo szczegolnie nie nagabuje😅
U nas seks po transferze był po 12tyg ciąży 😂😱 ja się balam okropnie i dopuszczalam meza do siebie. Teraz kochamy się kiedy chcemy. Najczęściej ja inicjuje zbliżenie bo mąż nie naciska bo nie wie kiedy mam ochotę 😂

Dziewczyny , które brały fostimol - jak dulugo byłyście nim stymulowane i z jakimi wynikami przy jakich dawkach ?? [emoji1374] @nieagatka jal było u Ciebie?
Dawka jak Twoja, ale ja mialam też menopur 75. 10 dni - 9 komórek, 6 się zapłodniło. Ostateczny wynik 4 blastki (nie mogłam e to uwierzyć i walczylam sama że sobą z myślami o transferze w 3ciej dobie).
34 lata, amh 2,76

Kurcze cały czas tak mnie boli podbrzusze że już zaczynam się zastanawiać czy to normalne.. A w nocy taka zgagę miałam że myślałam że zwariuje, poza tym sikam dosłownie co 5 minut i mam brzuch cały czas jak balon.. 🤦‍♀️ Czy któraś z Was też tak miała??

U nas seks po transferze był po 12tyg ciąży 😂😱 ja się balam okropnie i dopuszczalam meza do siebie. Teraz kochamy się kiedy chcemy. Najczęściej ja inicjuje zbliżenie bo mąż nie naciska bo nie wie kiedy mam ochotę 😂
@Artemida90 ktos już pisał to wcześniej tutaj i właśnie popatrzyłam- masz śliczne zdjęcie z brzuszkiem, wyglądasz pięknie 😻😻😻

Kurcze cały czas tak mnie boli podbrzusze że już zaczynam się zastanawiać czy to normalne.. A w nocy taka zgagę miałam że myślałam że zwariuje, poza tym sikam dosłownie co 5 minut i mam brzuch cały czas jak balon.. [emoji2356] Czy któraś z Was też tak miała??
Pęcherz ma mało miejsca, bo jajniki są duże. To normalne.

reklama
Do góry