reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie nie, bo tu czegoś takiego nie znają.
Mój mąż mógłby wszystkie Hiszpanki na to poderwać, bo on zawsze to robi [emoji16]
Tak bądźcie wizytówką naszego narodu bo obecny pan....... nią nie jest:-) żarcik...fakt inna kultura to inaczej jest. No, ale męża pilnuj bo nie wiadomo co taka Hiszpanka może zrobić za otwarcie drzwi:p oznacz go jakoś ze twój on! ;-)

Kurcze cały czas tak mnie boli podbrzusze że już zaczynam się zastanawiać czy to normalne.. A w nocy taka zgagę miałam że myślałam że zwariuje, poza tym sikam dosłownie co 5 minut i mam brzuch cały czas jak balon.. 🤦‍♀️ Czy któraś z Was też tak miała??
Ja mam dzisiaj skurcze lewego jajnika.Brzuch nadal ciaziwy a ja ociezala.Cyce twarde jak kamienie a w nocy lewa noga dretwieje i piecze od srodka i tez mamjakas zgage tak mi goszko blee🤢

No teraz tez tak mysle ale miałam insulinę 17 na czczo to bardzo dużo 😭😭 chciałam obniżyć wyniki przed transferem 😭
Teraz mam takie objawy ze jestem głodna jak pies a jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze. Ogólnie wszystko ok ale na koniec dnia zawsze mam bieg****e ale tylko jednorazowo .... po narkozie to wszystko się spotęgowało. Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, a w sklepie jak patrzę na jedzenie to chce mi się wymiotować. Od kilku dni jem tylko zupy i chodzę głodna 🥺🥺

Teraz mam takie objawy ze jestem głodna jak pies a jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze. Ogólnie wszystko ok ale na koniec dnia zawsze mam bieg****e ale tylko jednorazowo .... po narkozie to wszystko się spotęgowało. Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, a w sklepie jak patrzę na jedzenie to chce mi się wymiotować. Od kilku dni jem tylko zupy i chodzę głodna 🥺🥺
A Ty w ciąży nie jesteś? Serio się pytam?

Tak bądźcie wizytówką naszego narodu bo obecny pan....... nią nie jest:-) żarcik...fakt inna kultura to inaczej jest. No, ale męża pilnuj bo nie wiadomo co taka Hiszpanka może zrobić za otwarcie drzwi:p oznacz go jakoś ze twój on! ;-)
Spoko, wychodzę z założenia, że jak ma być ze mną to sam się upilnuje [emoji12]
No i niektóre aspekty różnic kulturowych są trudne do przeskoczenia.
A Adrian to fakt - wizytówka taka, że jprdl [emoji23][emoji2358]

Teraz mam takie objawy ze jestem głodna jak pies a jak patrzę na jedzenie to mi niedobrze. Ogólnie wszystko ok ale na koniec dnia zawsze mam bieg****e ale tylko jednorazowo .... po narkozie to wszystko się spotęgowało. Przeszkadzają mi wszystkie zapachy, a w sklepie jak patrzę na jedzenie to chce mi się wymiotować. Od kilku dni jem tylko zupy i chodzę głodna [emoji3064][emoji3064]
Noo to trochę brzmi jak ciąża taka powiedzmy 8 tygodniowa [emoji848][emoji2960]

reklama
Ej no ale przecież ja nie mówię, że ma ten porod odbierać [emoji23] Ale być przy żonie przez te ilestsm godzin zanim się wszystko rozwinie, pomoc przy skurczach, a jak na sam moment porodu chce wyjść to cóż. U nas facet może być obok głowy i nie widzieć nic z tego co się między nogami odbywa więc nie wiem jaka to może traumę spowodować...
Ale fakt - zmuszać też na pewno bym nie zmuszała.
Sa faceci ktorzy nie zniosa widoku krwi,sa tacy ktorym widoki z porodu snia sie po nocach,sa tacy ktorzy sa bezsilni wobec cierpienia...delikatny temat o ktorym porozmawiac trzeba,zmuszac nie wolno.
Tak mysle.
Moj podpisywal przed cc ,ze im nie zemdleje a i tak stal za nim pielegniarz i pytal czy wszystko ok😅😅😅

Do góry