reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja gotuje codziennie jak wracam z pracy a jak mi sie nie chce to ustalamy wczesniej zeby sam sobie cos kupil i mam z bani.a jak sie czepia ze moje wlosy sa wszedzie(mam ciemne i jasne plytki-madre co?😉)to mowie ze mi nie przeszkadza i on bierze odkurzacz i sam odkurza😁
Moj to jest zdziwiony ze wszedzie moje wlosy a ja jeszcze lysa nie jestem:) ze jak to mozliwe... 🤪

reklama
On mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio.. 😭
Staraj się nie myśleć o tym, chłopy po prostu niekiedy myślą inaczej. Nic nie zrobisz, a pamiętaj ze teraz Ty i Twoj kropek jesteście najważniejsi!!!
W nerwach nieraz mówi się przykre słowa, jak pisała @Natsnats czy @Ananasowa93 mi tez zdarza się wrzeszczeć niekiedy, Po drugim nieudanym transferze w nerwach i z placzem wykrzyczalam- to wszystko przez Ciebie. Moj mąż się nic nie odezwał, a ja poczułam ta sile słow i zrobilo mi się tak zle... widziałam ze było mu tak bardzo przykro, ze od tego momentu już bardzo uważam na słowa.
Wierze, ze nie chciał Cię zranić, po prostu nie przemyślał, a chłopy nie sa tacy uczuciowi jak my, kobiety, Nie myśl teraz o tym co negatywne, skup się na ciąży i jeśli chcesz pogadac to pisz 😘😘😘❤️

U nas jest zawsze wojna o śmierdzące skarpetki po pracy ..... o booooss codziennie to samo!!! Ostatnio była taka kłótnia ze aż przewody popalilo w gniazdkach i piekarnik przestał działać 😂😂
Ja najczęściej wysuwam męża od grubasów 💁🏼💁🏼 Nie jest otyły faja na budowę ale ma tłuszcz na brzuchu i to jego jedyny mankament nie mam się do czego innego przy*ebac bo jest kochany wiec zawsze hasło grubas i jest awanti 💪💁🏼‍♀️

Kochana ja nie chce nic mówić ale ja mojemu mężowi to tak ubliżam w nerwach, ze mówienie, ze jest psychopata to jest bardzo delikatne...wręcz by myślał, ze mu słodzę ;) jestem okropna wiem, ale ciężko mi panować nad nerwami i się na nim wyżywam :( a po tych hormonach jestem tak wredna, do wszystkiego się dopierdalam, ze on jeszcze jest w stanie ze mną wytrzymać to szok...jestem tak rozdrażniona, ze nawet jak rozmawia przez telefon z kimś innym to drażni mnie sposób jego mówienia 🤦🏻‍♀️ Ale nie ma co się przejmować kochana, bo on tez pewnie trochę ten stres odreagowuje w taki sposób...pamiętaj, ze on nie ma wpływu na Twoje samopoczucie, a Ty nie możesz denerwować kropeczka😘 Ty jesteś odpowiedzialna za swoją reakcje i nie pozwól mu się teraz źle czuć bo kropeczka nie wolno denerwować😘😘 i to mówi osoba, która właśnie powiedziała swojemu mężowi, ze jak będzie taki chory psychicznie jak jego ojciec to ja na pewno z nim nie będę 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Phew... Myślałam że tylko ja po hormonach takie jazdy mam ale widzę że nie jestem w tym odosobniona 😜 Do tego prawie co miesiąc około okresu bierzemy rozwód 🤣 A godzenie jest najlepsze!

reklama
Do góry