reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Netiaskitchen, czy Ty na jakiś urlopik jedziesz???
@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca😁😁😁? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? 😘
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna🤪🤪🤪

@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca[emoji16][emoji16][emoji16]? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? [emoji8]
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Oooo a któż to znalazł trochę czasu? :) Urlop powiadasz, a kiedy ruszasz?
A u nas robia ogromne ilości testow w każdym ośrodku więc sporo wykrywają. A że boją się powtórki to od 3 tyg naparzamy wszędzie w maseczkach, a jest dziś 35C [emoji2358][emoji2358] Marzę o wrześniu [emoji16][emoji16]

Oooo a któż to znalazł trochę czasu? :) Urlop powiadasz, a kiedy ruszasz?
A u nas robia ogromne ilości testow w każdym ośrodku więc sporo wykrywają. A że boją się powtórki to od 3 tyg naparzamy wszędzie w maseczkach, a jest dziś 35C [emoji2358][emoji2358] Marzę o wrześniu [emoji16][emoji16]
No trochę znalazałam🤪🤪🤪
Co do testów, to fakt. U nas Śląskie jest tego doskonałym przykładem...
Jessssu 35!Umarłabym😁😁😁
Co do moich planów... Dowiesz się pierwsza🤪🤪🤪🤪😘

@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca😁😁😁? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito??? 😘
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna🤪🤪🤪
@Murawa myślałam rano o Tobie 😁, ściągnęłam Cię na forum myślami 😉
Co u Ciebie? Jak plany invitrowe?
Aaa już doczytałam, ze powiesz tylko @nieagatka 😜😜😜😂😁😘

No trochę znalazałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Co do testów, to fakt. U nas Śląskie jest tego doskonałym przykładem...
Jessssu 35!Umarłabym[emoji16][emoji16][emoji16]
Co do moich planów... Dowiesz się pierwsza[emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji8]
Trzymam za słowo i będę o sobie przypominać, żebyś mnie nie olała [emoji23][emoji12]
I tak, ja też umieram. Zanim mialam dzieci to kochałam lato, teraz średnio [emoji23]

reklama
A jakie masz amh? Bo hiperka nie musi się wydarzyć wcale. U mnie AMH też wysokie, wg ostatniego badania przed stymulacją 6.25, pęcherzyków pobrali mi 21,w tym było 16 dojrzałych komórek, estradiol 3300 i miałam świeży transfer [emoji4]
Ja mam 5.05 ... oooo to dajesz mi nadzieje ;) kupilam beczkę białka haha i mam nadzieje,że mnie ona uratuje [emoji41]

Do góry