KarolinaJ79
Fanka BB :)
Mhm No to ja mam 17 tys a 5 dpt wiec myśle ze będzie kiepskoOptymalnie między 33 a 39 tyś leukocyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mhm No to ja mam 17 tys a 5 dpt wiec myśle ze będzie kiepskoOptymalnie między 33 a 39 tyś leukocyty
Mi w sobotę wyszło 17 tys a zastrzyk robiłam w czwartek i dzisiaj kolejna 1/3 amp - cholera mam nadzieje ze to będzie ok chyba ze dostrzykne jeszcze do 1/2 amp???Optymalnie między 33 a 39 tyś leukocyty
Nazwa mi znana ale nic o niej nie wiem.Reprogenesis
Jaka masz dawkę ?Mhm No to ja mam 17 tys a 5 dpt wiec myśle ze będzie kiepsko
Załóż sobie t-shirt jakiś dłuższy i ciepłe skarpetki [emoji4] Dostaniesz twarzowe wdzianko do ubrania[emoji16]Hej mam pytanie do dziewczyn które leczą się w Novum jak tam wygląda dzień punkcji jak mam się przygotować? chodzi mi o kwestie ubrania.
Rewelacja tak sie mylicHejka, A ja teraz sprawdziłam dokładnie i ten zastrzyk miałam ostatni 14 dni temu a nie 10 Ale debil ze mnie Ale mimo wszystko tam zostaje we krwi 3/1..
Hejka, A ja teraz sprawdziłam dokładnie i ten zastrzyk miałam ostatni 14 dni temu a nie 10 Ale debil ze mnie Ale mimo wszystko tam zostaje we krwi 3/1..
Załóż sobie t-shirt jakiś dłuższy i ciepłe skarpetki [emoji4] Dostaniesz twarzowe wdzianko do ubrania[emoji16]
Ale można być w biustonoszu i koszulce bo wdzianko przezroczyste [emoji4]
Sikance oszukańce na tym forum, bo wymaga się od nich cudow. Gdyby robione były w 12-14dpt to miałyby szanse na wybielenie swojego imienia [emoji16] Ale nie, tu się stawia im wysoko poprzeczkę i wymaga, żeby pokazały kreskę jak jeszcze nie ma prawa jej być [emoji2358]Jak chcesz żeby sikaniem wyszedł w 7 dpt??? Przecież silance to oszukance!!!