3/1 to nie wyszłoby na teście ciążowym
Mam ogromną nadzieję kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3/1 to nie wyszłoby na teście ciążowym
Bo siedzisz na fotelu w pozycji horyzontalnej dosyć dlugo [emoji23] i nogi marzną [emoji23]
Pi narkozie zimno w nogi. W novum punkcja jest bardzo przyjemna miły anestozjolog i przemiłe pielegniarki. Po wyjściu pójdziecie do gabinetu lekarza bądź z mężem bo po narkozie trudno zapamiętać co mówią.
Ok dzięki a czemu skarpetki? Na boso się tam chodzi? [emoji848]
Brałaś kiedyś accofil już? To to moze być za słaba dawka dla Ciebie jak tak słabo reagujesz, wyślij wynik lekarzowi który Ci to rozpisal to pewnie sam podwyzszy dawkę1/4 amp co 3 dni ale chyba to za mała dawka dzisiaj zrobiłam 1/3
A myślisz ze teraz jak już jest po procesie implantacji to cis da ??? Bo ja musle ze już jest po wszystkim znowu - pierwsza była 2 dni po transferzeBrałaś kiedyś accofil już? To to moze być za słaba dawka dla Ciebie jak tak słabo reagujesz, wyślij wynik lekarzowi który Ci to rozpisal to pewnie sam podwyzszy dawkę
Ja jak miałam punkcję ale to w UK, to wzięłam sobie też laczki bo kawałek trzeba w tej sexi piżamce się przejść do sali gdzie była punkcjai w laczkach było wygodniej niż na boso [emoji4]
Potwierdzam, fajny gość. Po punkcji leżysz na sali pozabiegowej i dochodzisz do siebie tyle ile potrzebujesz, nie wygonią póki nie będziesz dobrze się czuć. Ja 4h leżałam bo mnie bardzo bolało ale były laski co po pół godziny wychodzilyPi narkozie zimno w nogi. W novum punkcja jest bardzo przyjemna miły anestozjolog i przemiłe pielegniarki. Po wyjściu pójdziecie do gabinetu lekarza bądź z mężem bo po narkozie trudno zapamiętać co mówią.