Mirka30 a w którym jesteś teraz dpt?
5dpt..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mirka30 a w którym jesteś teraz dpt?
Ostatnio jak byłam na usg 4 tc temu to miała Ok 1,7 kg. A teraz taki skok, wiem, że teraz dzieciątka tak przybierają ale boje się, że nie dam rady urodzićCzemu przerazili? Super waga biorąc pod uwagę, że tyg przybiera teraz 200-250g. Jak urodzi się w terminie to będzie idealna wagowo [emoji4]
Ale w 40tc będzie mieć jakieś 3300-3400g więc to kruszynka [emoji4] Moja tyle miała i 49cm I naprawdę była malutka.Ostatnio jak byłam na usg 4 tc temu to miała Ok 1,7 kg. A teraz taki skok, wiem, że teraz dzieciątka tak przybierają ale boje się, że nie dam rady urodzić [emoji58]
A mam jeszcze pępowinę dwunaczyniową, więc nastawiłam się na małe dzieciątko a tutaj taka niespodzianka [emoji2957]
Jestem dziwnie spokojna. Nie wiem czy po tych wszystkich moich przygodach mam już dość i przez to wywalone czy co. W każdym razie liczę na to, ze zaskoczy, ze jest jedna, ale za to zajebista a jak nie to idę adoptuje zarodek i w tyle.Olinka jak wieść z tego forum niesie ostatnio takiej jednej pesymistce udalo się a też miała jedną ale waleczną córeczkę. Jak nie to zapatrz się na bliźniaki annemarie i betę Aneette i do przodu. Pamiętaj jak dzwiami się nie da to wal oknem.
4 stymulacja. AMH 2.3Ale przykra wiadomość... Która to twoja stymulacja? Masz niskie AMH?
Ja urodzilam takie co mialo 4,5 kg.Ostatnio jak byłam na usg 4 tc temu to miała Ok 1,7 kg. A teraz taki skok, wiem, że teraz dzieciątka tak przybierają ale boje się, że nie dam rady urodzić
A mam jeszcze pępowinę dwunaczyniową, więc nastawiłam się na małe dzieciątko a tutaj taka niespodzianka
Kurczę, to masz ładne AMH.. Co lekarz mówi, znają jakąś przyczynę że aż tyle nieprawidłowych komórek 4ty raz?4 stymulacja. AMH 2.3
Aktualnie boje się porodu, pózniej pewnie będę myśleć o przybieraniuAle w 40tc będzie mieć jakieś 3300-3400g więc to kruszynka [emoji4] Moja tyle miała i 49cm I naprawdę była malutka.
Wierz mi na słowo, że za parę tygodni będziesz marzyć, żeby przybierała na wadze i rosła wg tabelek, żeby nie musieć się stresować. Zamierzasz kp?
Boooooże 4,5 kg to ja już wole 3 kgJa urodzilam takie co mialo 4,5 kg.
Lepiej jak do tych 3 kg podrosnie,bedzie q sam raz.