Kurde, no za cholercię nie pamiętam ile sobie tego wstrzykiwalam . Ale czy Rekovelle to taka nowość to bym nie powiedziała. U mnie w klinice już rok temu to przepisywali i nie mówili że to jakieś cuda na kiju . Ja przy obu stymulacjach miałam pobrane po 12 komórek. Więc jakiś szał to nie był
reklama
12 komórek i nie szał...kobieto to jest idealna ilość za dużo nie dobrze, mała tez nie dobrze - podobno 10-12 to najlepiej!Kurde, no za cholercię nie pamiętam ile sobie tego wstrzykiwalam . Ale czy Rekovelle to taka nowość to bym nie powiedziała. U mnie w klinice już rok temu to przepisywali i nie mówili że to jakieś cuda na kiju . Ja przy obu stymulacjach miałam pobrane po 12 komórek. Więc jakiś szał to nie był
Aduś16
Fanka BB :)
12 komórek to jest optymalna ilość, całkowicie wystarczająca, moim zdaniem wszytko ponad to już coraz większe ryzyko że na jakości komórki straca kosztem ilości.. Nawet lekarz mi to ostatnio tak powiedziałKurde, no za cholercię nie pamiętam ile sobie tego wstrzykiwalam . Ale czy Rekovelle to taka nowość to bym nie powiedziała. U mnie w klinice już rok temu to przepisywali i nie mówili że to jakieś cuda na kiju . Ja przy obu stymulacjach miałam pobrane po 12 komórek. Więc jakiś szał to nie był
motylek24
Dokładnie to samo usłyszałam od mojego lekarza, celujemy w 10-12 komórek. @fredka84 ostatnio miałaś naprawdę dobre blastki, te pierwsze do transferów na pewno były jeszcze lepsze. Zdecydowałaś się już na zmianę kliniki?12 komórek to jest optymalna ilość, całkowicie wystarczająca, moim zdaniem wszytko ponad to już coraz większe ryzyko że na jakości komórki straca kosztem ilości.. Nawet lekarz mi to ostatnio tak powiedział
Linaaa
Wiem już się oswoilam z tą myśla ale chciałam mieć chociaż 3 jak ostatnio. Nic tylko się przygotować do transferu i mieć nadziejęAle masz 2 zarodki kochana !!!!!! Dla niektórych to bardzo dużo... ile ja bym dała za 2 piękne zarodki
Evela.6
U mnie szaleństwo piątkowe - prasowanie z 2 tyg mi się uzbierało [emoji85][emoji1787]Co tam dziewczyny robicie? W piatkowy wieczor? Chyba wezme sie za sernik na zimno
Linaaa
@bazylia128 robiłaś coś dodatkowo do transferu? Jakieś embrio glu czy coś? Nasz doktorek wogole idzie na takie rzeczy? Rozmyślam jak tu się przygotować najlepiej do transferu.
reklama
Margit2018
Dziewczynki pewnie wiecie ale jakby nie to w uczkin uniwersytetu warszawskiego robià in vitro z dofinasowania. Fajne tam jest to że można wizyty histeroskopię i inne tam zrobić na nfz. Gdyby ktoś był w finansowej czarnej doooopie to dowiedzcie się tam.
Podziel się: