Brałam Eljot z poleceni dziewczyn , ale tutaj nie osiągalne i zamówiłam takie .. może coś pomożeA której firmy polecacie Dhea?
reklama
Brałam tą samą bo też eljot nie znalazłamBrałam Eljot z poleceni dziewczyn , ale tutaj nie osiągalne i zamówiłam takie .. może coś pomoże
Ale extra i jak ten dywan Ci tam pasujeNo to zgodnie z ustaleniem, wrzucam fotyz dedykacją dla @Camilleka
Super!!! GratulacjeBeta 72, prog 21
Gonia0605
Fanka BB :)
Ja na razie poszłam na jogę żeby się wyciszyć... Dzisiaj pierwszy raz nie krzyczałam na m.Ostatnio zaczęłam robić afirmacje nawet żeby na chwile wyłączyć mózg z negatywnych myśli
Jeszcze....
Gonia0605
Fanka BB :)
Ja też mam znikome AMH i po trzech stymulacjach zdecydowałam się na KD. Ze swoich tylko raz miałam 2 zarodki... Pozostałe stymulacje nic nie dały...Niestety ma niskie AMH. Ostatnio pobrali 3 komórki i żadna się nie zapłodniła. Teraz z tych pięciu nie wiadomo. Okropne to wszystko......wydała tyle kasy na ginekologów i nikt nie badał jej AMH brak słów ile lat zmarnowała.
Jaki koszt KD? I gdzie jeśli można zapytać? Dają gwarancję iluś tam zarodków?Ja też mam znikome AMH i po trzech stymulacjach zdecydowałam się na KD. Ze swoich tylko raz miałam 2 zarodki... Pozostałe stymulacje nic nie dały...
Ja brałam q10- 200 ale się skończyło pije codziennie łyżkę oleju lnianegoA koenzym Q10 i omega 3 też bierzecie?!
reklama
Nie wiem czy bym dała radę wypić jaki cokolwiek olejJa brałam q10- 200 ale się skończyło pije codziennie łyżkę oleju lnianego
Podziel się: