Netiaskitchen
Fanka BB :)
1.4?chybaA jaki powinien być max progesteron do świeżego transferu? Bo oni w Novum tego nie mierzą i ja się już martwię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1.4?chybaA jaki powinien być max progesteron do świeżego transferu? Bo oni w Novum tego nie mierzą i ja się już martwię
Tzn, ze działa Nospe chyba normalnie można brać kochanaDziewczyny mogę coś łyknąć rozkurczowego podczas stymulacji ? Tak mnie rwą jajniki , ze masakra
Do Plocka kochana, @klaudiaanita polecała kiedyś i się na niego zajawiłam. On jest bioenergoterapeuta. Za chwile się z nim spotkamDo jakiego znachora jedziesz?
Rosna jajcaDziewczyny mogę coś łyknąć rozkurczowego podczas stymulacji ? Tak mnie rwą jajniki , ze masakra
Daj znac co i jakDo Plocka kochana, @klaudiaanita polecała kiedyś i się na niego zajawiłam. On jest bioenergoterapeuta. Za chwile się z nim spotkam
Rosna jajca
Mnie nic nie bolalo i mialam tylko 4ale jyz jutro mam transfer bo wyszlo z tego 3 zarodkiOby. Ale tak nie miałam przy żadnej stymulacji a to dopiero 4 dzień