reklama
cikulinka
Fanka BB :)
No i dziewczyny do was pytanie mam po tym moim usg piersi tylko sie zestresowalam mianowicie mam na lewej piersi torbiel 2.5mm a na prawej 3.01mm pani dr. Powiedziala ze w niczym to nie przeszkadza i jeszcze w tym cyklu powinny zniknac ..... I teraz niewiem co dr. Ten nowy powie.....
Netiaskitchen
Bierz na własną rękę. Nie sądzę, zeby wielu lekarzy doradzało branie suplementów, no chyba ze na poprawę jakości nasienia...A jak się zapytałam lekarza, czy mam brać jakieś suplementy to on na to, że on nic nie bierze i nie namawia do brania i co tu zrobić
Netiaskitchen
Nic, jak to tylko torbiele i mogą się po prostu wchlonąć, to nie powinny w niczym przeszkadzaćNo i dziewczyny do was pytanie mam po tym moim usg piersi tylko sie zestresowalam mianowicie mam na lewej piersi torbiel 2.5mm a na prawej 3.01mm pani dr. Powiedziala ze w niczym to nie przeszkadza i jeszcze w tym cyklu powinny zniknac ..... I teraz niewiem co dr. Ten nowy powie.....
Netiaskitchen
Ja przed stymulacją brałam combo: ovarin, dhea Eliot i Ubiquinol.A koenzym Q10 i omega 3 też bierzecie?!
Netiaskitchen
Mega kiteks!!! Dobre są takie talizmanyNecia jak dobrze ze jestes mlody juz spi pewnie dzis sobie kupilam koszulki bo juz nie mam w czym chodzicZobacz załącznik 1152998
I w tej koszulce zamierzam isc na transfer
reklama
Ja miałam wcześniej o jakieś 4-5 dni i taki dziwny, sorry za szczegóły, ale w końcu to na temat krew była taka gęsta, ciągnąca, ale nie miałam skrzepów.@annemarie albo inne dziewczyny po histeroskopii miałyście okres jakoś wcześniej? Albo ten scratching? Bo 21.07 miałam histero dzisiaj mój 24dc czuje się jak na okres sluz mam różowy. Boje się, ze okresu dostanę wcześniej ? Cykle mam 30dni to raczej nie powinno być teraz.
Podziel się: