reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i dziewczyny do was pytanie mam po tym moim usg piersi tylko sie zestresowalam mianowicie mam na lewej piersi torbiel 2.5mm a na prawej 3.01mm pani dr. Powiedziala ze w niczym to nie przeszkadza i jeszcze w tym cyklu powinny zniknac ..... I teraz niewiem co dr. Ten nowy powie.....

No i dziewczyny do was pytanie mam po tym moim usg piersi tylko sie zestresowalam mianowicie mam na lewej piersi torbiel 2.5mm a na prawej 3.01mm pani dr. Powiedziala ze w niczym to nie przeszkadza i jeszcze w tym cyklu powinny zniknac ..... I teraz niewiem co dr. Ten nowy powie.....
Nic, jak to tylko torbiele i mogą się po prostu wchlonąć, to nie powinny w niczym przeszkadzać

112430994_1401905080008098_2589804466297058949_n.png
no i powiem wam ze tak sie czuje dzis ze mam zryta

reklama
@annemarie albo inne dziewczyny po histeroskopii miałyście okres jakoś wcześniej? Albo ten scratching? Bo 21.07 miałam histero dzisiaj mój 24dc czuje się jak na okres sluz mam różowy. Boje się, ze okresu dostanę wcześniej ? Cykle mam 30dni to raczej nie powinno być teraz.
Ja miałam wcześniej o jakieś 4-5 dni i taki dziwny, sorry za szczegóły, ale w końcu to na temat 😜 krew była taka gęsta, ciągnąca, ale nie miałam skrzepów.

Do góry