No to zgodnie z ustaleniem, wrzucam fotyz dedykacją dla @Camilleka
Wooow, jest przepiękny!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak cudownie....Dziewczyny tak bardzo wam dziekuje i przepraszam ale czasami ciezko uwierzyc po tylu latach ze miedys bedzie dobrze Lekarz powiedzial ze jak na dzien dzisiejszy jest cudownie i przyrost pienky. Ale taki ochrzan dostalam !!!!!!!!! Powiedzial ze jeszcze takiej pacjentki nie mial - jak mozna zrobuc sikanca w 4 dpt a bete wg niego mialam zrobic w 10 dpt dzis jest 7 dpt Powiedzial ze jak przyjade na wizyte to mi da w dupsko I nigdy wiecej nie chce miec juz ze mna nic do czynienia Oczywiscie jeszcze roznie moze byc ale dzisiaj jestem tak zszokowana i SZCZESLIWA Przyrost chyba pawidlowy po 48h? Łukasz oczywiscie jeszcze nic nie wie bo wlasnie jedzie z Wawy - sama to wszystkow sobie kisilam Bylam juz u lekarza rodzinnego bo mi sie fraxiparyne i encorton skonczyl Czuje sie jak by mi nic nie bylo... wczoraj mialam tylko lekkie bole okresowe... JEszcze raz dziekuje wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Kocham kazda z osobna
Beta 72, prog 21
Dziewczyny tak bardzo wam dziekuje i przepraszam ale czasami ciezko uwierzyc po tylu latach ze miedys bedzie dobrze Lekarz powiedzial ze jak na dzien dzisiejszy jest cudownie i przyrost pienky. Ale taki ochrzan dostalam !!!!!!!!! Powiedzial ze jeszcze takiej pacjentki nie mial - jak mozna zrobuc sikanca w 4 dpt a bete wg niego mialam zrobic w 10 dpt dzis jest 7 dpt Powiedzial ze jak przyjade na wizyte to mi da w dupsko I nigdy wiecej nie chce miec juz ze mna nic do czynienia Oczywiscie jeszcze roznie moze byc ale dzisiaj jestem tak zszokowana i SZCZESLIWA Przyrost chyba pawidlowy po 48h? Łukasz oczywiscie jeszcze nic nie wie bo wlasnie jedzie z Wawy - sama to wszystkow sobie kisilam Bylam juz u lekarza rodzinnego bo mi sie fraxiparyne i encorton skonczyl Czuje sie jak by mi nic nie bylo... wczoraj mialam tylko lekkie bole okresowe... JEszcze raz dziekuje wszystkim !!!!!!!!!!!!!! Kocham kazda z osobna
To teraz tylko czekać na dobre wiadomości zostało [emoji3590]Dziękuję [emoji8] My za Was również trzymamy mocno kciuki [emoji110]
20.07 miałam transfer [emoji4]
ściana ceglana to było marzenie, a dywan się trafił jak ślepej kurze ziarnoPięknie, pasuje idealnie i ta ściana z cegieł
Ja miałam hosteroskopie i scratching w grudniu... Miesiączkę dostałam później niż zwykle bo po 30 dniach. Za to następna pojawiła się po 19... Z tego co pamiętam, to trochę plamiłam po zabiegu, w końcu scratching drapie endometrium... Może to to... Pobolewać brzuch też może...@annemarie albo inne dziewczyny po histeroskopii miałyście okres jakoś wcześniej? Albo ten scratching? Bo 21.07 miałam histero dzisiaj mój 24dc czuje się jak na okres sluz mam różowy. Boje się, ze okresu dostanę wcześniej ? Cykle mam 30dni to raczej nie powinno być teraz.
Do jakiego znachora jedziesz?Jestem już po wizycie. Mam 6 pęcherzyków 13-14 mm, 1 pęcherzyk 10mm. W pon punkcja bo estradiol mam już 3200 po 5 dniach stymulacji!! Nie chce się łamać ale trochę przesadzili z ta dawka leków i teraz się boje czy prog nie będzie za wysoki- już dziś mam 1.1 - a oni nie mierzą przed transferem...jeśli oczywiście będzie co transferować. Teraz jeszcze dwa dni stymulacji ale zmniejszył mi na 7 mgr Rekovelle i 150 menopur, plus orgalutran. W sobotę ovitrelle i diphereline - podwójne na dojrzenie jajeczek, dziękuje @nieagatka. Mówił ze czasem się stosuje podwójne dawki na lepsze dojrzewanie jajeczek i spróbujemy u mnie...Boje się, ze za szybko to poszło jadę teraz do znachora. Niech mi ustawi nogi, głowę czy cokolwiek tam mam do ustawienia
Szybko, ale wygląda obiecująco. Prog nawet na takim poziomie jest akceptowalny, a pewnie Ci spadnie jeszcze. Mocne !!! Niech to się uda!!!Jestem już po wizycie. Mam 6 pęcherzyków 13-14 mm, 1 pęcherzyk 10mm. W pon punkcja bo estradiol mam już 3200 po 5 dniach stymulacji!! Nie chce się łamać ale trochę przesadzili z ta dawka leków i teraz się boje czy prog nie będzie za wysoki- już dziś mam 1.1 - a oni nie mierzą przed transferem...jeśli oczywiście będzie co transferować. Teraz jeszcze dwa dni stymulacji ale zmniejszył mi na 7 mgr Rekovelle i 150 menopur, plus orgalutran. W sobotę ovitrelle i diphereline - podwójne na dojrzenie jajeczek, dziękuje @nieagatka. Mówił ze czasem się stosuje podwójne dawki na lepsze dojrzewanie jajeczek i spróbujemy u mnie...Boje się, ze za szybko to poszło jadę teraz do znachora. Niech mi ustawi nogi, głowę czy cokolwiek tam mam do ustawienia