Chłopy to mają pomysłyWiem ze u mnie w klinice mozna od razu brac 2.Moj maz mowi a nie mozesz juz od razu 3?!chlop...
reklama
Jestem po USG. Dziś 22 dpt i kochane widziałam pikajacy punkcik 140 uderzeń na minutę szok! Tak ciężko mi uwierzyć. Wiem, że jeszcze daleka droga przede mną, ale jak widać to się udaje! Jak to lekarz mowil na ten czas ciąży jest dobrze, a nawet bardzo dobrze Trzymam kciuki za Was wszystkie
Martaem1983
Fanka BB :)
Ja także wyglądam jak heroinistkaGratulacje. Przez ile dni trzeba robić betę? Szybko robią mi się siniaki i zaczynam wyglądać jak narkomanka długi rękawek w taki upał odpada.
Co 48h każą.
Jak będzie 1000 to wtedy jest wizyta u lekarza.
nieagatka
Ja z 9 pobranych mialam jeden zarodek w 3ciej dobie i dał mi corke. 2 blastki to 2 szanse na bycie mama. Musisz wierzyć!Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
motylek24
To ty już dawno z tym jednym jajowodem powinnaś w ciąży być i to naturalnej.......szukaj w tej immunologi.....już pisałam jeśli ty miałaś na końcu takie zarodki do transferu tego ostatniego to wcześniej mogłaś mieć AA i nic nie drgelo...kuwa no coś musi jeszcze być.jeden niedrożny, nasienie było w miarę dobre (ale jeszcze raz zbadamy dla pewności). Laparoskopia i histeroskopia zrobiona, wszystko w porządku. 3 razy beta zero, raz 8, i teraz 31
Zrobione macie kariotypy? Bo z tego co piszesz to naturalnie z jednym jajowodem powinnaś zajść. Tarczyca tez ok? A chromatyne zrobiliście na wszelki wypadek? Bo czasem nasienie „ogółem” jest dobre, ale DNA plemnika już nie. Może ty powinnaś podchodzić na naturalnym cyklu do kriotransferu. Bywa, ze sama zmiana protokołu zmienia przygotowanie endometrium. U mnie lekarz miał próbować na cyklu naturalnym. Ogółem okienko implantacyjne po in vitro jest krótsze niż na naturalnych cyklach.jeden niedrożny, nasienie było w miarę dobre (ale jeszcze raz zbadamy dla pewności). Laparoskopia i histeroskopia zrobiona, wszystko w porządku. 3 razy beta zero, raz 8, i teraz 31
Ja cały czas się boję narkozy, jeszcze nigdy nie miałam :/Teraz z narkoza ok
Jestem w tym taka zielona ze szok
motylek24
Jak trzydniowe to może weź dwa....ciężki temat. Musisz dobrze się zastanowić ....jeśli wszystkie będą super jakości to może lepiej jeden. Jeśli jednak będzie jakiś taki niepewny to weź tego najlepszego i najsłabszego. Porozmawiaj z embriologiem bo z reguły on doradzą ile zarodków podać.Jestem juz w domu.Balam sie tej narkozy ze az plakac mi sie chcislo.Ale tak szybko odlecialam i szybko sie obudzilam nawet cos mi sie sniloWiem juz ze z tych 4 pechrzykow sa 3 zarodki.W piatek transfer.Zastanawism sie czy brac 2 zarodki czy 1 bo w sumie to nie mam z czym szalec
reklama
bazylia128
z jakiej jestes kliniki?Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2
Podziel się: