reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiejsze wyniki po 48h od pierwszej bety:
Bhcg 183, przedwczoraj było 62
Progesteron 9,9
Tsh 0,64
W klinice mówią, że bardzo ładny przyrost i że wszystkie wyniki w normie😀kolejna beta w piatek
Gratulacje. Przez ile dni trzeba robić betę? Szybko robią mi się siniaki i zaczynam wyglądać jak narkomanka😂 długi rękawek w taki upał odpada.

Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2 😭😭😭😭😭
Kochana ja byłam w takiej samej sytuacji! Też płakałam, bo to była druga procedura. 16 pobranych, 13 zaplodnili, zapłodnilo się prawidłowo 7, a zostały 2 blastocysty. Byłam bardziej świadoma i brałam dużo więcej suplementów itp. pierwszy transfer z drugiej procedury, ogólnie piąty i jestem w ciąży 😁 głowa do góry 😘

reklama
Hej kochana, ja się dobrze czuje dziękuję 😘❤️ Sikam w nocy dosyć często i mnie pobolewa podbrzusze troszkę ale poza tym jest ok, mam nadzieję że się mój kropeczkek ładnie zadomawia 😊
Właśnie jedziemy sobie do Walii na 3 noce bo mojemu się kończy urlop i ja też już w przyszłym tygodniu wracam do pracy więc to będzie nasza ostatnia wycieczka 🙂 A co u Ciebie kochana???😘
To dobre objawy masz 😘 oby kropek został ✊🏻✊🏻✊🏻
Ja w pracy siedzę, tzn pracuje 😹, bo dziś intensywny dzień i poza tym nic ciekawego, jeszcze jutro i piątek i sobota wolne, będę pakować dalej kartony, bo za dwa tyg się przeprowadzamy już 😇😇😇

Do góry