reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

domat :-) napewno usłyszysz już wkrótce serduszko :tak::tak:

Kinga :-) powodzenia na akupunkturze :-)

aga , darii , milagros &&&&&&& za Was kciuki za jutro &&&&& czekam na Waszą betkę z taką samą niecierpliwością jak na swoją!!

reklama
byłam, teraz trzeba czekać, najpierw pani powiedziała,że będzie ok. 16stej, bo mają mało personelu dziasiaj, ale trochę smutną minkę zrobiłam i że musze do dr wysłać to powiedziała,żebym spróbowała zadzwonić ok 13stej, chyba tak się upomnieć to powinni wcześniej wstawić na internet ...oh to czekanie ... dziś kłuje mnie prawy jajnik, co kiedyś był operowany i ma ucięty jajowód, trochę też czuje coś więcej w brzuszku, mam nadzieję,że to dobre znaki

Miłych walentynek, babeczk:-):-):-)
A my nie obchodzimy:-)
kinga ja przy stymulacji i jeszcze po transferze budziłam się o 5 rano, tak na godzinkę.Głowa mnie czasem bolała,ale naprawdę sporadycznie
A śniły mi się sexy wtedy :-)

Od rana popijam melisę, bo mnie taka panika ogarnęła, że brakowało mi oddechu.Ciągle sprawdzam, czy nie krwawię, bo lekko plamię, nadal...
Tak się boję jutra, człowiek myśli,że jak beta wyższa, to już z górki będzie.
Z innej beczki:czy któraś z was ma uczucie drętwienia nóg tak przed @ i na początku?przy ostatnim krwawieniu też miałam takie drętwienia.Dodam, że nigdy nie miałam rządnych zabiegów ginekologicznych, podejrzeń endometriozy, ani nic w tym rodzaju.

Ostatnia edycja:
Martka drętwienie nóg to raczej ma związek z krążeniem krwi,mi kiedyś drętwiały nogi zawsze w samochodzie gdy siedziałam jako pasażer, przyszło nagle i poszło nagle, nie wiem co to było .... nie martw się, będzie dobrze - trzymam kciuki &&&&&&

Gotadora - to czekamy na dobre wieści :-)
Niestety ja dopiero dowiem się o nich jutro, bo dzisiaj wrócę późno z Wrocławia,a jutro zaś jazda do lekarza do Wrocławia i też brak czasu ( niestety nie dało się połączyć na jeden dzień dwóch opcji).

reklama
Do góry