reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinia, zycze Ci owocnej stymulacji. Masz konska dawke gonalu, musi byc duzo jajeczek a kiedy teraz idziesz na akupunkture????
Agapl - dzisiaj się wybieram. Mam o 17.30 mieć akupunkturę. Ciekawa jestem co dzisiaj będą mi kłuć.
Milagors, Ty jutro tez testujesz???? Trzymam zatem kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
Co do dolegliwosci, widze,ze kazdy organizm reaguje inaczej. Milagors bedzie dobrze :-)
Jak dozyje jutra to tak. Testuje. Co 5 minut zmieniam zdanie. Raz mi sie wydaje ze chociaz jeden dziecior ze
mna jest a potem ze nie.... Masakra
Kinga_1
Nie ma wyjścia mamy tylko na jedno podejście, musi się po prostu udać. Czy możecie mi powiedzieć w jakim wieku jesteście?? Ma już skończyłam 30 i to mnie przerażą
Drk - witaj. Tutaj nie o wiek chodzi tylko o hormony i inne rzeczy jaki masz poziom. Możesz mieć 25,a kiepskie wyniki lub więcej dużo a wyniki spoko.
Kinga_1
Dziewczyny mój progesteron w 14dpt 279,30
Oskaa- coś mi ten twój progesteron pachnie bliźniakami
Kinga_1
sony a ile twoja beta dziś mogła wynosić?bo lekarz też mi mówił,że jak jest ok.1000 to dopiero coś widać.Korci mni, żeby betę zrobić w piątek, ale skoro mam ust to po co się będę dodatkowo stresować..
kurze, mam cały czas temp.37,2 i nie wiem, czy to przez choróbsko, czy progesteron??to nie jest groźne, prawda?zbija się jak jest powyżej 38.
Martk273- temperatura 37,2 to na bank progesteron. Ostatnio tak miałam po Lutynelu.Więc się nie stresuj. Nie ma powodu.
Oskaa- coś mi ten twój progesteron pachnie bliźniakami
Kinga to mozna po progesteronie powiedziec czy blizniacza? Cholera, bo ja mialam tylko 53!
reklama
Podziel się: